loading
close
SON DAKİKALAR

Ordu'da bir okulun istinat duvarı çöktü, 577 öğrenci tahliye edildi

Ordu'da bir okulun istinat duvarı çöktü, 577 öğrenci tahliye edildi
Tarih: 05.10.2018 - 10:44
Kategori: Yurt

Ordu'nun Altınordu İlçesinde bir lisenin spor salonun istinat duvarı çöktü. Okuldaki öğrenciler tahliye edildi. Okul tedbir amacıyla 1 gün tatil edildi.

Olay, sabah saatlerinde Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde meydana geldi. Ordu’nun Altınordu ilçesinde dün başlayan ve sabaha kadar devam eden yağış nedeniyle Şahincili Mahallesi'nde bulunan Ordu Atatürk Anadolu Lisesi'nin spor salonunun duvarında çatlaklar oluştu.

Duvarın çökme ihtimaline karşı sokak boşaltıldı, okuldaki 577 öğrenci tahliye edildi. Tahliyenin hemen ardından ise duvar büyük gürültüyle çöktü.

Ders başlamadan sabah saatlerinde gerçekleşen çökme anı bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü olay nedeniyle derslerin bir gün tatil edildiğini bildirdi.

''FİLM GİBİ İZLEDİK''

Olayı gören vatandaşlar ise duvarın göçmeden hemen önce polis ekiplerinin gelerek kendilerine bilgi verdiklerini ve evleri boşalttıklarını söyledi. Telaşla evden çıktıklarını ve duvarın göçme anını film gibi izlediklerini belirten vatandaşlar, can kaybı ve yaralanan kimsenin olmamasının teselli olduğunu aktardı.

Olayın sabah saatlerinde değil de gece yaşanması durumunda can ve mal kaybının yaşanabileceğini dikkat çeken vatandaşlar, olaydan hemen önce çevrede insan kalabalığının olduğunu ve korktuklarını söyledi.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları