loading
close
SON DAKİKALAR

Oyuncu Ekin Mert Daymaz'dan kaza yaptığı yönündeki haberlere açıklama: Tamamen hayal ürünüdür

Oyuncu Ekin Mert Daymaz'dan kaza yaptığı yönündeki haberlere açıklama: Tamamen hayal ürünüdür
Tarih: 22.02.2018 - 18:07
Kategori: Magazin

Oyuncu Ekin Mert Daymaz, hakkında çıkan kaza yaptığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Daymaz, haberin hayal ürünü olduğunu söyledi.

Saklambaç'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Ekin Mert Daymaz, Sarıyer'de lüks aracıyla karşı yönden gelen Ertan Korkmaz'ın hakimiyetindeki araçla kafa kafaya çarpışmış, Daymaz ve Korkmaz, hafif şekilde yaralanmıştı. Adli Tıp raporuna göre de, Daymaz'ın kanında alkol veya uyuşturucu madde olmadığı belirlenince savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapatılmıştı.

"HABER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR"

Oyuncu Ekin Mert Daymaz ise, bu haber üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Daymaz, haberin hayal ürünü olduğunu belirterek, haberle ilgili hukuki süreci başlatacağını söyledi.

Daymaz, haberin görselini paylaşarak şu açıklamayı yaptı: "Bugün bazı gazeteler ve internet sitelerinde bahsi geçen “Ekin Mert Daymaz trafik kazası geçirdi!” başlıklı haber tamamen hayal ürünüdür. Ne böyle bir kaza yaşanmıştır ne de  savcılık böyle bir dosya açmıştır. Bu yalan haberi yapan arkadaşla ilgili hukuki işlem başlatacağız."

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

1990 Hollanda doğumlu oyuncu ve manken olan Daymaz, Best Model Of The World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert’ten ders alan Ekin Mert Daymaz, “Not Defteri” dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit‘i beğenen Ekin Mert Daymaz, Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterine hayat vermişti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları