loading
close
SON DAKİKALAR

Prandelli hastalandı, yerine Gabriele Pin konuştu

Prandelli hastalandı, yerine Gabriele Pin konuştu
Tarih: 21.10.2014 - 17:21
Kategori: Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin yardımcısı Gabriele Pin, Borissia Dortmund maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin hastalığından dolayı katılamadığı basın toplantısını yardımcısı Gabriele Pin düzenledi.

Gabriele Pin'in açıklamaları şöyle;

- Prandelli soğuk algınlığı nedeniyle tedbir amaçlı toplantıya katılamadı. İdmana çıkacak. En kısa sürede iyileşmesini bekliyoruz

- Bizim için çok önemli bir maç. Muhteşem bir maç. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ses getiren bir mücadele. Ses getiren bir galibiyetten sonra bu maça çıkıyoruz. Her maç adım adım gelişerek ilerlemek istiyorum. Umarım yarın da iyi geçer.

- Dortmund'a karşı oynamak çok önemli bizim için. Dortmund prestijli bir takım. Önemli bir skor elde etmek istiyoruz. Yarınki maçta umarım sonuç bizim için iyi olur.

ARSENAL MAÇI DÖNÜM NOKTASIYDI

- Arsenal maçı bizim için dönüm noktasıydı. Dersti bizim için. Sistem bir takımda önemli olabilir ama bundan daha önemlisi takımın mantelitesi. Taktiksel anlamda daha iyi hocalar, takımlar görebilirsiniz ama bu demek olmuyor ki gelişme gösteremeyeceğiz. Hamit'in de dediği gibi her gün birbirine kenetlenen bir gruba sahibiz. Her gün gelişeceğiz.

Prandelli hastalandı, yerine Gabriele Pin konuştu

Soru: Sneijder'in mevcut sistemde sola mahkum edilmesi söz konusu. 4-2-3-1 ile Galatasaray iyi performans sergiledi. Bu sistemle devam edilecek mi?

- Birden fazla sistem denedik son maçlarda. İki sistemi de sürekli olarak denemeye çalıştık. Fenerbahçe 10 kişi kaldığında 4-2-3-1 ile oynadık. O yüzde bu maçtan maça değişiyor. Rakibin konsdisyonuna, taktiksel anlayışına göre de değişiyor bu. Bu sisteme devam edeceğiz. Takıma denge getirdiğine inanıyoruz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları