loading
close
SON DAKİKALAR

Putin'den Venezuella'ya destek mesajı: "Yardım etmeye hazırız"

Putin'den Venezuella'ya destek mesajı: "Yardım etmeye hazırız"
Tarih: 11.10.2018 - 17:36
Kategori: Dünya

Rusya lideri Vladimir Putin, Moskova’nın Venezuella’daki sosyoekonomik durumun istikrara kavuşturulması için ülke yönetimine yardım etmeye, enerji ve sanayi alanında ortak projeleri birlikte uygulamaya hazır olduğunu belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'nın Venezüella'daki sosyoekonomik durumun istikrara kavuşturulması için Caracas'a yardım etmeye, enerji ve sanayi alanında ortak projeleri birlikte uygulamaya hazır olduğunu açıkladı.

Sputnik'in aktardığına göre dış ülke büyükelçilerinin güven mektuplarını sunduğu törende konuşan Putin, Venezuella'daki duruma da değindi.

'ENERJİ, SANAYİ VE DİĞER ALANLARDA ORTAK PROJELERİ UYGULAMAYA HAZIRIZ'

Rus lider, "Venezuella yönetimine, bu ülkedeki dostlarımıza ve tüm halka sosyoekonomik durumu istikrara kavuşturma çalışmalarında içtenlikle başarılar diliyoruz. Bu görevin çözümü için her türlü yardımda bulunmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Venezuella'yla ikili diyaloğu geliştirmeye devam edeceğini vurgulayan Putin, Moskova'nın ‘enerji, sanayi alanında ve diğer alanlarda ortak projeleri uygulamaya' hazır olduğunun altını çizdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları