loading
close
SON DAKİKALAR

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de
Tarih: 06.01.2019 - 09:51
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Çiftpınar, Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili “Hayallerimin peşinden geldim. Hayalini kurduğum, ait olduğum yerdeyim” açıklamasında bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır. Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Sadık Çiftpınar: Hayalini kurduğum, ait olduğum yerdeyim

Çiftpınar, transferi sonrası FB TV’ye yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi. Elinden geleni yapacağını belirten Çiftpınar, “Öncelikle bu sıcak karşılamadan dolayı başta Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Semih Özsoy Başkanımıza ve diğer yönetici ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Bana, kendi evimde; kendi yuvamda gibi hissettirdiler. Hayalini kurduğum yerdeyim. Ait olduğum yerdeyim. Ailemle birlikte bunun mutluluğunu yaşıyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Yarından itibaren takımla birlikte olacağım. Çok çalışacağım, çok mücadele edeceğim. İkinci yarıda takımımızı, camiamızı en iyi yerlere getirme adına sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim. Taraftarlarımızın gönlü ferah olsun. Çok kaliteli bir takımımız var. İnşallah bunu hep beraber el birliğiyle göstereceğiz. Fenerbahçe, iç sahadaki maçlarda ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu her zaman gösterdi. İkinci yarıda da taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Bizlerde sahada terimizin son damlasına kadar, elimizden gelenin en iyisini yaparak, onlara o mutluluğu yaşatmak istiyoruz. İnşallah camiamızı çok daha iyi yerlere getirerek, taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları