loading
close
SON DAKİKALAR

Samsung Galaxy 8 ve S8 Plus tanıtıldı

Samsung Galaxy 8 ve S8 Plus tanıtıldı
Tarih: 30.03.2017 - 16:01
Kategori: Bilim & Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, düzenlediği özel bir etkinlikle yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı görücüye çıkardı.

Samsung'un uzun süredir merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8, New York'ta yapılan lansman ile görücüye çıktı. Samsung'un düzenlediği tanıtım ile Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın özellikleri belli oldu. Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Türkiye fiyatını da açıkladı. Peki Galaxy S8'in özellikleri neler? Galaxy S8'in Türkiye fiyatı ne? İşte Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus hakkında bilmeniz gereken her şey...

İki modelin en dikkat çeken yanı ekranı. Çerçeveleri büyük oranda incelten Samsung, neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarım ortaya çıkardı. Samsung Galaxy S8 5.8 inç ekrana, S8 Plus ise 6.2 inç ekrana sahip.

GORILLA GLASS 5 İLE KORUNUYOR

2960x1440 piksel çözünürlüğe sahip olan ekran çizilmelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 5.8 inç büyüklüğünde kavisli bir ekrana ev sahipliği yapan Galaxy S8, yüzde 84.4 ekran çerçeve oranına sahip.

FİZİKSEL HOME TUŞUNA VEDA

Yeni modeller ile Samsung fiziksel home tuşuna veda etti. Bunun yerine 'Invisible Home Button' geldi. Basınca duyarlı yeni home tuşu iPhone'da gördüğümüz 3D Touch benzeri bir kullanım sunacak.

GALAXY S8'İN TÜRKİYE FİYATI

Galaxy S8'in, ülkemizde 4 bin 399 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacağı açıklandı. Galaxy S8 Plus'ın Türkiye fiyatı ise 4 bin 999 TL olarak açıklandı.

GALAXY S8'İN PİLİ

Galaxy S8 3 bin mAh bataryaya, Galaxy S8 Plus ise 3 bin 500 mAh bataryaya ev sahipliği yapıyor.

YÜZ TANIMA ÖZELLİĞİ İLE GELİYOR

İki cihazda da parmak izi tarama bölümü kasanın arkasına alındı. Galaxy S8 ve S8 Plus'ın en dikkat özelliklerinden bir başkası ise yüz tanıma özelliği.

5 FARKLI RENK SEÇENEĞİ

Galaxy S8 ve S8 Plus'ta 5 ayrı renk seçeneği mevcut.

SUYA VE TOZA DAYANIKLI

İki model de su ve toza dayanıklı. İki model de IP68 sertifikasına sahip. Bu nedenle hem Galaxy S8 hem de Galaxy S8 Plus 1.5 metre derinlikte suyun altında 30 dakika boyunca kalabiliyor. Modellerin bir diğer dikkat çeken özelliği ise wireless şarja olanak vermesi.

NTV

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları