loading
close
SON DAKİKALAR

Sanatçı Erdoğan Sıcak son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Erdoğan Sıcak son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 14.02.2019 - 16:58
Kategori: Yaşam

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden Bakırköylü ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Erdoğan Sıcak (79) ebediyete uğurlandı.

Erdoğan Sıcak için ilk tören kurucusu olduğu Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) binasında gerçekleşti. Buradaki törene; eşi Aynur Sıcak, çocukları Atam ve Bucak Sıcak, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, BASAD Başkanı İlhan Gülek, BASAD eski Başkanları Üstün Asutay, Ergin Güler ve yüzlerce seveni katıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Değerli tiyatro ve sinema sanatçımız Erdoğan Sıcak Ağabeyimiz nurlar içinde yatsın. Ailesine, sevenlerine, büyük emek verdiği BASAD ailesine sabır diliyorum. Kendisi Bakırköy için marş yazdıracak kadar hem bir Bakırköy aşığıydı ve hem de sanat emekçisiydi. Onu tanımış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. BASAD’da verdiği eğitimlerle binlerce sanatçı yetiştiren Erdoğan Sıcak’ın adını biz de yaşatmak için elimizden geleni yapacağız.”

Erdoğan Sıcak’ın naaşı daha sonra cenaze namazı kılınmak üzere Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’ne getirildi. Burada öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yedikule Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları