loading
close
SON DAKİKALAR

Savcı Öz: Casusluk iddiası iftira

Savcı Öz: Casusluk iddiası iftira
Tarih: 01.08.2014 - 14:44
Kategori: Gündem

Zekeriya Öz, 22 Temmuz operasyonu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı...

Savcı Zekeriya Öz, 22 Temmuz operasyonunda gözaltına alınan polislerin neden tutuklandığını açıklarken "Casusluk iddiası tamamen iftiradır" dedi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonun savcılarından Zekeriya Öz, 22 Temmuz operasyonu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

22 Temmuz operasyonu ile tutuklanan polisler için yapılan casusluk iddiasının tamamen iftira olduğunu belirten Zekriya Öz, “Polisler selam T.Örg. dinledikleri için değil, örgütün bazı kamu ve devlet yöneticileriyle irtibatlarını deşifre ettiklerinden tutuklanmışlar. Eğer bu işlemler hukuka uygun değilse bunun tespit edilmesi halinde görevi kötüye kullanma suçu oluşur. Casusluk iddiası tamamen iftiradır” dedi

İRAN AJANLARI İLE ÇALIŞAN VATAN HAİNLERİNİ TESPİT ETTİLER

Casusluk suçunun bir devlet menfaati için yapılması gerektiğini belirten Öz, “Polisler yaptıkları işi yaparken kanun dışına çıkmazlar. Polisler yaptığı soruşturmanın hukuka aykırılığı değil, İran ajanlarıyla çalışan vatan hainlerinin irtibatlarını tespit ettiğinden tutuklandı” şeklinde konuştu.

Yandaş medyanın dezenformasyon yaparak işi örtbas etmeye çalıştığını da söyleyen Zekeriya Öz sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Kendi ağababalarının casusluk ilişkileri ortaya çıkan bahşişi peşin ödenmiş bazı kalemler, dezenformasyon yaparak işi örtbas etmeye çalışıyor. Bu polisler kahramandır. Yüzlerce terör operasyonlarını başarıyla yapmışlar. Çatışmalara girip yaralanmış şehit de vermişlerdir.

CAMİLER DİNİ VE RADİKAL ÖRGÜTLERİN TOPLANMA YERİ OLARAK KULLANILIYOR

Yıllarca gece gündüz demeden sabahlara kadar çalışan bu polislere casusluk iftirası atanların tamamı, satılmış yalancı ve iftiracıdır. Casuslukla suçlanan polislere takdirname ve başarı belgelerini verenler de bu belgeleri casuslara vermekle bu suçlara iştirak etmişler midir? Camileri bile dinlemişler diyerek algı oluşturmaya çalışanlar. Dini radikal örgütlerin camileri propaganda, toplanma yeri yaptığını bilmiyor mu?

İşte Zekeriya Öz’ün o tweetleri:


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları