loading
close
SON DAKİKALAR

Şehidin vasiyeti cebinden çıktı: Kızımı devlete emanet etmiyorum

Şehidin vasiyeti cebinden çıktı: Kızımı devlete emanet etmiyorum
Tarih: 04.09.2015 - 07:53
Kategori: Sağlık, Yaşam

Mardin’de PKK’liler 4 polisi şehit etti. Şehit polisin cebinden çıkan vasiyetnamede 'Devlete kızımı emanet etmiyorum. Cenazeme devlet yetkilisi gelmesin.' yazıyordu.

Mardin’de PKK’liler 4 polisi şehit etti. Şehit polisin cebinden çıkan vasiyetnamede “Devlete kızımı emanet etmiyorum. Cenazeme devlet yetkilisi gelmesin..” yazıyordu.

Mardin’in Dargeçit ilçesinin girişindeki Bahçeci Mahallesi’nde bulunan ve inşaatı süren Mardin Artuklu Üniversitesi Dargeçit Meslek Yüksek Okulu’nda çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin rahat çalışması ve çevre güvenliği sağlamak için olay yerine gönderilen polis zırhlı aracının geçişi sırasında dün sabah saat 06.50’de PKK’lilerin yola önceden döşedikleri patlayıcı uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamayla birlikte havaya fırlayan zırhlı araçta bulunan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki İbrahim Halil Aksoy, polis memurları 29 yaşındaki Akif Hatunoğlu, 31 yaşındaki Mehmet Hüseyin Balta ve 22 yaşındaki Ahmet Akalın şehit oldu.

Şehit polisler Ahmet Akalın ve Akif Hatunoğlu sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarında kısa süre önce “ Sessiz olun..!!! Polisler Şehit oluyor!!! Vicdanı Olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizler için şehit olmaya devam ederiz!!!” yazılı paylaşımda bulunmuştu. Şehit polis Akif Hatunoğlu’nun sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki son paylaşımı ise, görev yaptığı Dargçeit ilçesindeki Şehit Ozan Demirkollu Polis Merkezi Amirliği’nin tabelası ve Türk bayrağı önünde çektiği fotoğraf oldu.

Emanet etmiyorum...

Şehit polis Akif Hatunoğlu’nun cebinden çıkan vasiyetnamesi yürekleri dağladı. Yanından ayırmadığı vasiyetnamesinde. Hatunoğlu, hükümete veryansında bulunarak, hiçbir hükümet temsilcisinin cenazesine katılmasını istemediğini belirtti. Hükümetin uyuduğu için bunca şehidin verildiğini ve kızını devlete emanet etmediğini yazan Hatunoğlu, kimsenin çıkıp kürsüden “Emanetin emanetimizdir” diye konuşma yapmasını istemedi.

Acı paylaşım...

Şehit polis Ahmet Akalın, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken’in şehit düşmesi ardından 15 Ağustos günü 5 şehidin fotoğrafını paylaştı. Şehit Akalın, aynı sayfada polis armasıyla birlikte “Sessiz olun..!!! Polisler Şehit oluyor!!! Vicdanı Olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizler için şehit olmaya devam ederiz!!!” yazılı mesajı paylaşması dikkat çekti. Şehit polis Akif Hatunoğlu’nun sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki son paylaşımı ise, görev yaptığı Dargçeit ilçesindeki Şehit Ozan Demirkollu Polis Merkezi Amirliği’nin tabelası önünde çektiği fotoğraf oldu. 6 yıllık polis Hatunoğlu’nun hesabından paylaştığı siyah zemin üzerinde polis ambleminin bulunduğu “Sessiz olun...!!! Polisler şehit oluyor!!! Vicdanı olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizin için şehit olmaya devam ederiz!!!” ”yazılı bir başka bir kolaj dikkat çekti.,

Mardin’de yaşanan olay nedeniyle Adana, Konya, Diyarbakır ve Antalya’daki şehit ailelerinin evlerine ateş düştü.

Şehidin vasiyeti cebinden çıktı: Kızımı devlete emanet etmiyorum

‘Bizde mektup yok’

Şehit polis Hatunoğlu’nun amcasının oğlu Mehmet Hatunoğlu, “Şehit Akif Hatunoğlu’nun cebinden çıkan vasiyet diye yazdıkları şeyin aslı yok. Babası başında öyle bir şey yok diyor” dedi.

Polisin son mektubu

Eğer birgün yaban ellerde şehit düşersem eğer, Hiçbir hükümet temsilcisi gelmesin cenazeme (Vali, milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı vb...)

Niye diye sormayın... Çünkü onlar,

UYUDUĞU İÇİN;

Bunca şehitler verildi...

Allah’tan dileğim aileme ve ülkeme yaşattıkları acının binlerce MİSLİNİ yaşasınlar...

Anneciğim, babacığım ellerinizden tekrar tekrar öperim Haklarınızı helal edin, size layık bir evlat olamadım, İhtiyaçlarınız karşısında yanınızda bulunamadım...

Haklarınızı helal edin...

Haklarınızı helal edin...

Kızım benim, tatlı meleğim seni çok seviyorum...

Mis kokulum benim, Kızımı önce Allah’a emanet, sonra annesine, sonra annem ve babama emanet ediyorum. Sabişim benim biricik tatlı meleğim...

Hiçbir suretle devlete kızımı emanet etmiyorum...

Çıkıp kürsüden sakın ha konuşmasınlar, ‘Emaneti, emanetimizdir’ diye...

Devlet ite, köpeğe göz yumup, bizlerin elini kolunu bağladıysa Benim zaten zerre kadar güvenim yok bu hükümete, devlete...

Silah arkadaşlarım, yoldaşlarım, kardeşlerim hepiniz Allah’a emanetsiniz...

Devlet uyuduğu için bizler öldük...

Türk devleti sizler uyumayın ki diğer Mehmetçikler ve polislerimiz yaşasın, ulusumuz yaşasın, boyun bükmeyin...

Naaşıma gelince, babam uygun görünce Pozantı Tekir’deki yayla evimizin bahçesine gömün Yok derse de, nereyi uygun derse ondan izin alınsın istediği yere defnedin.

Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları