loading
close
SON DAKİKALAR

Şehit polisin evine ateş düştü

Şehit polisin evine ateş düştü
Tarih: 28.11.2015 - 18:52
Kategori: Gündem

Şehit polis Ahmet Çiftaslan'ın evine ateş düştü

Şehit polis Ahmet Çiftaslan'ın evine ateş düştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü olayda şehit olan polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın annesi Süheyla Çiftaslan acı haberi Gümüşhane'de aldı. 

Bugün sabah saatlerinde Diyarbakır Barosu'nca Sur ilçesinde Dört Ayaklı Minare'nin önünde düzenlenen basın açıklamasının ardından gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit olan Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın annesi, acı haberi Gümüşhane'de görev yapan damadının evinde aldı.

Saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şehit olan polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın annesi Süheyla Çiftaslan acı haberi, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görevli akademisyen olan damadı Yrd. Doç. Dr. Fatih Damlıbağ ve kızıyla birlikte Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Üniversite lojmanlarında aldı.

Emniyet yetkililerinin ambulans eşliğinde gittiği lojmanda acı haberi alınca yıkılan anne Çiftaslan, hemen kızı ve damadıyla birlikte karayoluyla Kahramanmaraş'a hareket etti.

Olayı duyar duymaz şehit ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Yücel Yavuz, üniversite yerleşkesi çıkışında gazetecilere yaptığı değerlendirmede, şehit polis memurunun annesinin bir süredir damadı ve kızının yanına Gümüşhane'ye misafirliğe geldiğini belirterek "Ailemiz şuanda karayoluyla memleketlerine gidiyor. Emniyet'ten bir ekip arabasını eskort olarak yanlarına verdik. Ayrıca yedek bir şoför de tahsis ettik. Uçakla göndermek istedik ama aile karayoluyla gitmek istedi. Allah rahmet etsin diyoruz. Başımız sağolsun" dedi.

İHA


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları