loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü
Tarih: 23.11.2014 - 10:53
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP Lideri Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayın validesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti...

Selvi Kılıçdaroğlu'nun annesi Fatma Özdağ hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, cenazesi bugün Tunceli’ye gönderilecek olan kayınvalidesi Fatma Özdağ’ı Tunceli’de sonsuzluğa uğurlayacak.

Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul edecek ve aile büyüklerine taziyede bulunacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayın validesi Fatma Özdağ’ın yaşamını yitirdiğini Erzurum Bölge Toplantısından döndükten sonra, gece öğrendi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayın validesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Bugün, 23 Kasım 2014 Pazar daha önceden planlanıp açıklanan CHP Antalya Bölge toplantısına katılacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu yarın 24 Kasım 2014 Pazartesi  Tunceli’de olacak.

www.itanbulgercegi.com ailesi olarak Kılıçdaroğlu ve Özdağ ailelerine başsağlığı diliyoruz...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları