loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu'nun annesi Tunceli'ye gönderildi

Selvi Kılıçdaroğlu'nun annesi Tunceli'ye gönderildi
Tarih: 23.11.2014 - 17:56
Kategori: Gündem

Selvi Kılıçdaroğlu ve ailesi hastanede yaşam savaşı veren annesi Fatma Özdağ'ı kaybetti.

Selvi Kılıçdaroğlu ve ailesi hastanede yaşam savaşı veren annesi Fatma Özdağ'ı kaybetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın cenazesi, Derince İmam Hüseyin Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Tunceli’ye gönderildi.

Kocaeli’de oturan ve tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp ve solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle dün gece yarısı yaşamını kaybetti. Fatma Özdağ’ın cenazesi bugün Derince İmam Hüseyin Cemevi’nde kılınan namaz sonrası memleketi Tunceli'ye toprağa verilmek üzere yolcu edildi...

Sevim Kılıçdaroğlu'nun törende gözyaşı döktü. CHP Gurup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, CHP Kocaeli Büyükşehir adayı Tahsin, Tarhan, İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, CHP'nin İBB Meclis Üyesi Hakkı Sağlam, CHP Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP Sarıyer'den Aile yakını Aycan Alp, CHP Maltepe'den Aile yakını Metin Kaya, CHP il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul edecek ve aile büyüklerine taziyede bulunacak.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun annesi Tunceli'ye gönderildi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayın validesi Fatma Özdağ’ın yaşamını yitirdiğini Erzurum Bölge Toplantısından döndükten sonra, gece öğrendi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayın validesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Bugün, 23 Kasım 2014 Pazar daha önceden planlanıp açıklanan CHP Antalya Bölge toplantısına katılacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu yarın 24 Kasım 2014 Pazartesi Tunceli’de olacak.

www.itanbulgercegi.com ailesi olarak Kılıçdaroğlu ve Özdağ ailelerine başsağlığı diliyoruz...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları