loading
close
SON DAKİKALAR

Sema Hunca ölü bulundu

Sema Hunca ölü bulundu
Tarih: 08.10.2015 - 16:19
Kategori: Gündem

Ünlü kozmetikçi Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca ölü bulundu...

Ünlü kozmetikçi Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca ölü bulundu...

SARIYER, Hunca Caddesi’ndeki evinden önceki gün öğlen saatlerinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 75 yaşındaki Selma Hunca, Belgrad Ormanlarında kaza yapan otomobilinde ölü olarak bulundu.

Polis tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada Selma Hunca’nın evinden ayrıldıktan sonra markete gittiği son olarak da Tarabya’da bulunan terzisine uğrayarak daha önceden tadilat yapılması için bıraktığı eşyalarını aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili terzinin ifadesinin Tarabya Polis Merkezi’nde alındığı, müşterisinin durumunda bir anormallik görmediğini söylediği öğrenildi.

SON OLARAK ORMANA GİRERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞ

Polis 2004 model siyah renkli otomobiliyle esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan kadının izini güvenlik kameralarında aradı. Evinden çıktıktan sonra kameralar aracılığı ile takip edilen Selma Hunca’nın otomobilinin son olarak aynı gün Bahçeköy’de Belgrad Ormanları girişinden saat 14.40’da geçtiği tespit edildi. Ancak görüntüsünün açısı nedeni ile bu geçiş sırasında aracın içinde bir başkasının bulunup bulunmadığı tespit edilemedi. Yapılan incelemede aracın Belgrad Ormanlarından çıkış görüntüsü bulunamadı.

AÇIK OLAN TELEFONUN SİNYALİYLE YERİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan Selma Hunca’nın telefonunun halen aynı bölgeden sinyal verdiği ve açık olduğu belirlendi. Telefonun halen aranabildiği belirtildi. Polis bölgenin iki gündür yağmurlu olması nedeniyle telefonun halen aracın içinde olduğu ihtimalini değerlendirdi. Öte yandan telefonun akıllı telefon olmadığı bu nedenle şarjının uzun süre gidebileceği bunun da aramalara olumlu bir katkı sağlayacağı belirtildi.

ARAMALAR BELGRAD ORMANINDA YOĞUNLAŞTIRILDI

Bu ipuçları nedeniyle aramalar Belgrad Ormanlarında yoğunlaştırıldı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği aramalara AFAT ve AKUT ekipleri de katıldı. Telefonun sinyal verdiği baz istasyonu çevresindeki tüm alan karış karış arandı. Bölgenin geniş bir alan olması nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden de yardım istendi.

Selma Hunca aramalar sonucunda Belgrad Ormanlarında kaza yapan otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü aralarında Selma Hunca’nın evinin çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesine başvurulduğunu belirttiler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları