loading
close
SON DAKİKALAR

Sercan Kaya'dan büyük gaf!

Sercan Kaya'dan büyük gaf!
Tarih: 26.07.2016 - 19:20
Kategori: Spor

Adana Demirspor'un yeni transferi Sercan Kaya, imza töreninde üst üste gaf yaparak, 'Adana Demirspor' diyeceğine, mavi lacivertli kulübün ezeli rakibi 'Adanaspor' dedi.

Adana Demirspor'un yeni transferi Sercan Kaya, imza töreninde üst üste gaf yaparak, 'Adana Demirspor' diyeceğine, mavi lacivertli kulübün ezeli rakibi 'Adanaspor' dedi.

Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona eren sağ kanat oyuncusu Sercan Kaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Genç futbolcu için Adana Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Sedat Sözlü, Sercan Kaya’yı çok yakından takip ettiklerini ve bir süredir de görüştüklerini belirterek, "Sercan Süper Lig takımlarıyla görüştüğü için bugüne kaldı. Kendisine hak veriyoruz. Kendi geleceğini düşünmek zorunda fakat Süper Lig takımlarıyla görüşürken burayı da aklında hep tuttu. Adana Demirspor’u Süper Lig takımlarına tercih etti ve aramıza katıldı" diye konuştu.

HATAYI GAZETECİLER DÜZELTTİ

Sercan Kaya ise Çaykur Rizespor ile sözleşmesinin bittiği ilk anda Adana Demirspor’un kendisiyle iletişimine geçtiğini belirterek, anlaşırken maddi manevi hiçbir sorun yaşamadıklarını söyledi.Sercan Kaya'dan büyük gaf!Bir basın mensubunun, “Buraya gelmeden önce Adanaspor’la transfer görüşmesi yaptın mı? Bu transfer görüşmesinin ardından ‘Gerekirse peşinat istemiyorum. Ben Adanaspor’da maç başı oynarım’ şeklinde bir görüşün oldu mu?” şeklindeki sorusunu yanıtlayan genç futbolcu, “Şu an buradayım, bunu konuşmak lazım. Transfer süreci benim için noktalandı. Sonuçta baktığınız zaman transfer dönemi, herkes herkesle görüşüyor. Ben isteseydim oraya da imza atabilirdim. Süper Lig’den herhangi bir kulübe de atabilirdim. Benim tercihim Adana Demirspor oldu çünkü camianın büyüklüğünü biliyordum. Camianın büyüklüğünü bildiğim için de burada bir şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunun için Adanaspor’u tercih ettim” ifadelerini kullandı.

Sercan'ın, "Adanaspor'u tercih ettim" şeklindeki gafını basın mensupları düzeltti. Konuşmasını sürdürürken bir dil sürçmesi daha yaşayan Sercan Kaya, ‘Adana Demirspor’ camiası yerine ‘Adanaspor camiası’ şeklinde bir gafa daha imza attı.

Kaya, sakatlığı olduğuna ilişkin ilgili iddiaları da yalanlayarak, geçmiş liglerdeki performanslarının incelenmesini önerdi.

İHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları