loading
close
SON DAKİKALAR

Serdal Kuyucuoğlu, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Serdal Kuyucuoğlu, aday adaylığı başvurusunu yaptı
Tarih: 19.10.2018 - 16:46
Kategori: Siyaset

Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için CHP'de adaylık başvuruları sürüyor. 26. Dönem CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kuyucuoğlu, Mersin İl Başkanlığı'na giderek adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Adil Aktay'a teslim etti.

Başvuru sonrası konuşan Kuyucuoğlu “Aday adaylık başvurumuzun müracaatını CHP İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Adil Aktay’a yaptık. Bugün anlamlı bir gün, bildiğiniz gibi Muhtarlar Günür. Bu kenti muhtarlarımızla, STK, Meslek Odaları, Sendikalar, Yöre Dernekleri ve siz vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımız dün olduğu gibi bugün de aynı tempoyla devam edecektir. Mersin’e hizmet için her türlü fedakârlığı yaparak Mersin’i tekrar kazanacağız. Bilgimizle, birikimimizle, tecrübemizle projelerimizle geliyoruz. Belediyecilik bizim işimizdir. Halkın derdine derman olmak için aday adayıyım” dedi.

Kuyucuoğlu, "Ülkemize, kentimize, partimize ve halkımıza hayırlı olsun" diyerek; 20 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da CHP İl Binası önünde canlı müzik ile halka dinleti yapılacağını belirterek, tüm Mersinli vatandaşları aday adaylığı açıklamasına davet etti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları