loading
close
SON DAKİKALAR

Sevcan Yörük, Selçuk için aday adaylığını açıkladı

Sevcan Yörük, Selçuk için aday adaylığını açıkladı
Tarih: 18.10.2018 - 11:20
Kategori: Siyaset

İzmir'in ilçesi Selçuk'da belediye başkanlığı için ilk adaylık başvurusunu yapan Sevcan Yörük'den sonra, Eski Başkan Vefa Ülgür, İlçe Başkanı Hasan Uysal'da Aday Adaylığı için müracaatlarını yaptılar. İlk resmi başvuruyu yapan Sevcan Yörük, CHP Selçuk ilçe başkanlığında ilk adaylık açıklamasını y...

Ege'nin Sesi'nin aktardığına göre CHP Selçuk İlçe Başkanlığında çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylığı basın açıklamasında aynı zamanda rakibi olan İlçe Başkanı Hasan Uysal da Yörük'e destek verdi.

Sevcan Yörük, İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamasında, "Benim burada olmam kadar sizlerin de burada olması yaşadığımız bu karanlık günlerde Atatürk'ün Cumhuriyeti kurarken yaşadığı heyecanın sorumluluğunu taşıdığımızın en güzel göstergesidir" dedi. Yörük, "Her şeyden önce bu sorumluluğu gösterdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selçuk'a ve tüm Selçuklulara derman olmak için Selçuk Belediye başkanlığına aday adayı oldum" diyerek şu açıklamaları yaptı:

"Genç bir kadın olarak, partimden almış olduğum siyasi ahlak ve bu ülkenin aynı zamanda partimizin kurucusu büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığından aldığım güç ile bu göreve talip oldum. Hepimizin bildiği gibi CHP Türkiye'nin en demoktratik yapısı olarak hala bu ülkenin teminatıdır. Partimiz içinde yaşıyor olduğumuz 2019 yerel seçimler takviminin aday adaylık süreci bizim demokrasi vitrinimizdir. Gerçekleşecek adaylık açıklamaları öncesi ilçe başkanlığımız öncülüğünde yürütülen bu sürecin halkın gözü önünde bizi bir adım daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Partimizin yetkili organları hangi yöntemi belirleyip yürürlüğe koyarsa başvurumu yaptığım ilk günden bu yana başlatmış olduğum çalışmaları aynı heyecan, aynı kararlılık ve aynı çalışkanlıkla sürdüreceğime örgütüm önünde söz veriyorum. Türkiye'nın en aydın, en güzel insanları, en verimli toprakları, en eşsiz tarihi miraslarını barındıran ilçemiz malesef yönetim zaafiyetleri sebebiyle hiç bir zaman hakettiği yerde olamadı. Burada doğdum, burada büyüdüm, eğitimimi burada aldım, Selçuk'un dertlerini biliyorum.

Bir kent orada yaşayanlarındır! Üretimden kalkınmaya uzanacak kurtuluşun ancak yereldeki uygulamalarla ülke geneline yayılabileceğine inanan bir insanım. Konusunun uzmanı etkin bir proje ekibimiz var. Hergün yeni projeler üretiyoruz Selçuk'umuz için. Adaylık sürecimde bu ürettiğimiz projelerimizi asıl ekibim olan sizlerle değerlendireceğiz. Birlikte üretip, birlikte kalkınacağımız, birlikte yönetip, birlikte kazanacağımız anlayışımız çervecesinde halkçı, katılımcı, eşitlikçi, şeffaf, hesap veren, tarih, çevre ve doğa dostu, engelsiz sınırları içinde yaşayan tüm canlıların mutlu olduğu kültür ve sanatın merkezi bir selçuk yaratacağız. Yerel yönetimler temel hizmetlerimizi öncelikli olarak eksiksiz ve aksatmadan yerine getireceğiz. Selçuk'u birlikte yöneteceğiz. Her önemli kararı halkın katılımı ve etkinliğini sağlayarak alıp, hayata geçireceğiz. Bu noktada en büyük destekçilerimiz; Muhtarlarımız, STK lar, Dernekler, Meslek kuruluşları, Üniversite, Kent Konseyi, Mahalle temsilcileri ve kanaat önderlerimiz olacaktır."

Kaynak : Egenin Sesi - www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları