loading
close
SON DAKİKALAR

Seyhan Belediye başkanı Zeydan Karalar’dan CHP Adana İl Örgütü’ne ziyaret

Seyhan Belediye başkanı Zeydan Karalar’dan CHP Adana İl Örgütü’ne ziyaret
Tarih: 13.02.2018 - 12:04
Kategori: Siyaset

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Örgütü’nü ziyaret edip il yöneticileriyle bir araya geldi...

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütünü ziyaret etti. Karalar, göreve seçilen yeni il yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletip başarı diledi.

“KURUCU DEĞERLERE YÖNELİK SALDIRILAR DORUK NOKTAYA ULAŞTI”

Karalar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Barut, Türkiye’yi kuran parti olan CHP’nin halkın ve ülkenin yararı için çalıştığını kaydetti. Barut, Türkiye’nin uzun yıllardır sağ iktidarlar tarafından yönetildiğini anımsattı. Özellikle son 15 yıllık dönemde uygulanan politikalarla ülkenin adeta genleriyle oynandığını vurgulayan Barut, ülkemizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyetin temel niteliklerine ve kurucu değerlerine yönelik saldırıların da bu dönemde doruk noktaya ulaştığını belirtti.

“HER ALANDA ÇÖKÜŞ YAŞANIYOR”

Yüzyıllardır barış içinde yaşayan farklı özelliklere sahip toplulukların ise ayrıştırma politikaları nedeniyle bugün birbirine düşman olma noktasına geldiğini kaydeden Barut, tarımdan, sanata, turizmden, spora yaşamın her alanında bir çöküş yaşandığının altını çizdi. Barut, ülkeyi içinde bulunduğu karanlıktan, kaotik durumdan çıkarabilecek tek örgütlü gücün Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi.

“KUVAYI MİLLİYE RUHUYLA ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Barut, “Aydınlıktan yani Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlükten yana olan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı tüm yurttaşlarımızla birlikte, tıpkı kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi Kuvayı Milliye ruhuyla çalışma sorumluluğumuz var. Kimseyi düşünceleri, inançları, dilleri ve diğer farklılıkları nedeniyle ötekileştirmeden, her zaman olduğu gibi toplumun tüm kesimlerini kucaklayıp, birlik ve beraberlik içinde verdiğimiz onurlu ve kutsal mücadelemizle zafere ulaşacağız” diye konuştu.

Se

“BELEDİYELERİMİZ CHP’NİN VİTRİNİ KONUMUNDA”

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin Cumhuriyet Halk Partisi’nin vitrini olduğunu dile getiren Barut, CHP’li belediyelerin Türkiye’ye örnek olan çalışmalara imza atarak, toplumun tüm kesimlerinin takdirini topladığını vurguladı. 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerde elde edilecek başarıda CHP’li belediyelerin ve belediye başkanlarının hizmetlerinin önemli bir payının olacağını ifade eden Barut, “2019’da Adana’da parti örgütleri, belediye başkanları, milletvekilleri ve partililerle birlikte tarih yazacağız. Hem Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız, hem üç olan ilçe belediyesi sayımızı artıracağız. Genel seçimlerde de en az 6-7 milletvekili çıkarıp, partimizin iktidarına önemli bir katkı sunacağız” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU, REFAHI, HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Göreve seçilen yeni il yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletip, başarı dileyen Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar da CHP’nin Kuvayı Milliyenin partisi olduğuna vurgu yaptı. Ulusal Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin tarihi boyunca bu sorumluluk bilinciyle Türkiye’ye hizmet ettiğinin altını çizen Karalar, “Biz de bu sorumluluk bilinciyle Seyhan Belediyesi olarak halkımızın nerede bir sorunu varsa çözüm üretmeye çalışıyoruz.  Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun her yurttaşımıza eşit hizmet veriyoruz. Hedefimiz Adana’nın kalbi olan Seyhan’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek. Bunun için de var gücümüzle halkımızın mutluluğu, refahı, huzuru için onların desteğiyle sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini sergilemeye çalışıyoruz.  Önümüzdeki seçim döneminde inanıyorum ki Adana’nın geneli sosyal demokrat belediyecilikle tanışacak ve CHP iktidarıyla birlikte Adana Türkiye’de hak ettiği konuma ulaşacak” ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları