loading
close
SON DAKİKALAR

Seyhanlılar 'Sevgililer Günü' hediyesini kendi yaptı

Seyhanlılar 'Sevgililer Günü' hediyesini kendi yaptı
Tarih: 14.02.2016 - 15:58
Kategori: Yerel

Seyhan Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Alışveriş merkezlerinde e kurulan atölyede Adanalılar eşine, nişanlısına ve sevgilisine 'Sevgililer Günü' hediyesini kendi yaptı.

Seyhan Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Alışveriş merkezlerinde e kurulan atölyede Adanalılar eşine, nişanlısına ve sevgilisine "Sevgililer Günü" hediyesini kendi yaptı.

SEYMER ETKİNLİĞİ İLGİ ODAĞI OLDU

Önemli günlerde sıra dışı etkinliklere imza atan Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi(SEYMER) 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde sıra dışı ve bir o kadar da anlamlı etkinliğe imza attı. Bu yıl 2’ncisi yapılan, 13-14 Şubat tarihleri arasında OPTİMUM ve M1 Tepe Alışveriş Merkezi'nde kurulan stantlarda ve küçük atölyelerde "Sevgiline kendi hediyeni kendin yap" etkinliği düzenledi. Alışveriş merkezlerine gelen vatandaşlar eşlerine, nişanlısına ve de sevgilisine hediye almak yerine stantlarda hediyelerini kendileri yaptılar.

BAŞKAN KARALAR'DA HEDİYESİNİ KENDİ YAPTI

Eşi Nuray Karalar ile birlikte etkinliğin yapıldığı alana gelen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'da eşi Nuray hanıma hediyesini kendi elleri ile yaptı. Karalar kendi eli ile yaptığı hediyesini eşi Nuray hanıma verdi. Başkan Karalar, insanın eşine, nişanlısına, sevgilisine el emeği ile göz nuru dökerek yaptığı hediyelerin ayrı bir anlam ifade ettiğini söyledi.

Hediyeyi parayla almak yerine kendi el emeği ile yapılmasının hediyeye ayrı bir anlam kazandırdığını ifade eden vatandaşlar Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve SEYMER yetkililerine teşekkür etti.


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları