loading
close
SON DAKİKALAR

SGK' dan Siyasi Saldırı!

SGK' dan Siyasi Saldırı!
Tarih: 19.09.2014 - 23:41
Kategori: Sağlık, Yaşam

SGK hiçbir bildirim ve detaylı açıklama yapmadan Eczanelerin ilaç ödemelerinden prim borcu adı altında yüksek oranda kesinti yapmaktadır.

İstanbul Adalar'da siyaset yapan Merkez Eczanesinin sahibi Avni Kurtuldu SGK'da yapılan yeni bir yolsuzluğa dikkat çekiyor ve hükumetin yandaş politikasına örnek olacak bir olayı anlatıyor...

Eczacı Avni Kurtuldu başına gelen olayı ayrıntılarıyla www.istanbulgercegi.com aracılığıyla kamuya açıklıyor;

SGK hiçbir bildirim ve detaylı açıklama yapmadan Eczanelerin ilaç ödemelerinden prim borcu adı altında yüksek oranda kesinti yapmaktadır. Ve bunu da torba yasadan istifadeyi önlemek için apar topar yasa çıkmadan iki gün önceye denk getirmiştir.

Eğer SGK Eczacının ya da çalışanların prim borcu kaydını bulamazsa şeytanın bile aklına gelmeyecek yol ve yöntemle adeta gasp edercesine eczane ödemelerine el koymakta.

SGK' dan Siyasi Saldırı!

Sahibi ve Mesul Müdürü olduğum Büyükada Merkez Eczanesi'nin Haziran ayı reçete bedellerinin ödemesinden SGK tarafından açıklama yapılmadan 8.000 TL kesilmiştir. Yaptığım araştırmalar neticesinde kendime ve çalışan personelime ait prim borcum olmamasına rağmen kesinti kaynağının insanı hayrete düşürecek bir sebepten kaynaklandığını öğrendim ; 

Mart 2009 - Aralık 2009 tarihleri arasında CHP Adalar ilçe Başkanlığı görevi yapma bahtiyarlığı maalesef pahalıya patlamış bulunmakta. Benim görev yaptığım süre dahilinde ilçe çalışanına ait prim borcu olmamasına rağmen, görevde olmadığım dönemlerin prim borçlarını bana mal ederek ilaç ödemelerinden faiziyle kesmiş bulunmaktadır. Yaptığım itiraz neticesinde de prim borcu kesintisine sebep gösterilen dönemlerde ilçe başkanı olmadığımı ispatlamam istenmiştir.

Bu durum siyasi saldırı değil de nedir ?

Demek ki Eczacı olarak ya aktif siyasetin içinde olmayacaksınız ya da sadece iktidar partisinin kanatları altında siyaset yapacaksınız.

Ecz. Avni Kurtuldu
Merkez Eczanesi - Büyükada

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları