loading
close
SON DAKİKALAR

Sincan Belediyespor U-17 Takımı Türkiye Şampiyonluğu İçin Yarışıyor

Sincan Belediyespor U-17 Takımı Türkiye Şampiyonluğu İçin Yarışıyor
Tarih: 28.03.2015 - 17:23
Kategori: Yerel

Ankara Şampiyonu Sincan Belediyespor 17 yaş altı futbol takımı U-17 Türkiye Şampiyonasına gidiyor.

Ankara Şampiyonu Sincan Belediyespor 17 yaş altı futbol takımı U-17 Türkiye Şampiyonasına gidiyor. Ankara Şampiyonu olarak Sincan’ı temsil edecek olan panterler, Zonguldak’ta düzenlecek olan şampiyonda top koşturacak. Türkiye’nin en başarılısı olmak için mücadele edecek olan genç sporcular, 1 Nisan’da Zongundak Ereğli’de kampa girecek.

Ankara’nın Şampiyonları şimdi de gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti. Sincan Belediyespor 17 yaş altı futbol takımı, Ankara Şampiyonluğunun ardından bu kez Türkiye Şampiyonu olmak için ter dökecek. Zonguldak’ta 2-6 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan U-17 Türkiye Şampiyonasında Sincan’ı temsil edecek olan panterler, 1 Nisan’da Zonguldak’ta kampa girecek. Burada maç için son hazırlıklarını yapacak olan mavi beyazlılar, 6 takım arasından 1'inci olmak için top koşturacak.

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu belirten Sincan Belediyespor Başkanı Ferhat Öksüz; “Ankara Şampiyonu olarak gittiğimiz turnuvada hem Ankara’yı hem de Sincan’ı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Hedefimiz Şampiyonluk inşallah 6 Nisan’da başarımızı kutluyor oluruz. Bizlere bu yolda her türlü desteği sağlayan başta Sayın Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya çok teşekkür ederiz.” dedi.

Takım olarak şampiyonaya hazır olduklarını belirten Sincan Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Bülent Şen; “Zonguldak’taki Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarımızı tamamladık. Sincan’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Takımıma güveniyorum, elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

U-17 takımına şampiyonada başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Tüm futbolcularımıza ve teknik heyete U-17 Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum. Şampiyonada yarışacak diğer takımlara başarılar diliyorum, hak eden kazansın.” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları