loading
close
SON DAKİKALAR

Sinop'tan Adalet Yürüyüşü'ne büyük katılım

Sinop'tan Adalet Yürüyüşü'ne büyük katılım
Tarih: 22.06.2017 - 17:17
Kategori: Siyaset

Adalet yürüyüşüne her geçen gün katılarak destek verenler artıyor. Sinoplular, Adalet yürüyüşünün 8’inci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ile birlikte yürüdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşüne her geçen gün katılarak destek verenler artıyor. Sinoplular, Adalet yürüyüşünün 8’inci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ile birlikte yürüdü.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, toplumun her kesiminden adalet yürüyüşü için olumlu tepki ve destek aldıklarını belirterek, Sinop’tan gelen hemşerilerine teşekkür etti. Karadeniz, “Bu destek bizim için çok önemli. Her yaştan insanımız bize destek veriyor. Katkılar giderek artıyor. Çünkü Türkiye’nin adalete, barışa, huzura, demokrasiye ihtiyacı var” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün 8’inci gününde yaklaşık 500 Sinoplu yürüyüşe katılarak destek verdi. CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, Ayancık İlçe Başkanı Naci Demiray, Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer, Türkeli İlçe Başkanı Tugay Dinçel, Gençlik Kolları Başkanı Samet Bayrak, Ayancık Kadın Kolları Başkanı Fatma Yüksel Üstün, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Şenay Sezer’in yanı sıra Sinop ve ilçeleri Ayancık, Gerze, Boyabat, Dikmen, Türkeli Erfelek’ten çok sayıda vatandaş yürüyüşe katılarak destek verdi. Sekizinci günün destekçileri arasında Sinop’tan gelen CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay'ın babası 89 yaşındaki Kazım Altay da yer aldı. 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’un adalet yürüyüşüne destek vermesini çok önemsediğini söyledi. Ülkenin her bir yanından destek ve katılımların arttığını dile getiren Karadeniz, şunları söyledi:
“Adaleti hepimiz için istiyoruz. Bu gün iktidar olup, güç sahibi olup kendilerinin adalete ihtiyaçları olmadığını düşünenler günü geldiğinde nasıl adalete ihtiyaç duyduklarını anlayacaklardır. AKP’nin Türkiye’ye verdiği zarar ölçülemeyecek boyutlara ulaştı. İktidarın, bu ülkeye verdiği en büyük zarar adalet duygusunda yarattığı tahribattır. Ülkemizi AKP’nin yarattığı bu tahribattan kurtarmanın yolunda yürüyoruz. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen tüm Sinoplu dostlarımıza, her gün gelerek gelemese de bizimle bu yolu düşünerek bizimle olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları