loading
close
SON DAKİKALAR

Sivillerin üzerine düşen füze görüntülendi

Sivillerin üzerine düşen füze görüntülendi
Tarih: 01.08.2014 - 18:29
Kategori: Dünya

İsrail'in Gazze saldırıları devam ederken, Gazze'de sivillerin üzerine düşen bir füze saniye saniye görüntülendi.

İsrail ’in Gazze saldırıları devam ederken, Gazze’de sivillerin üzerine düşen bir füze saniye saniye görüntülendi. Washington Post gazetesinden Sudarsan Raghavan’ın haberine göre olay öğleden sonra 2 buçuk sularında ve al-Jalla Caddesi’nde gerçekleşti.

Gazeteci, füzenin düşeceği haberini, İsrail ordusunun bir evi araması üzerine alan Gazzelilerin önlemlerini şu sözlerle anlattı: “İsrail hava saldırısı gerçekleşmek üzereydi. Hedef ise orta boyda, gri bir evdi. Çocuklar balkonlarda toplandı, genç adamlar kavşakta bir araya geldi. Diğerleri de tuğla ve tekerleklerle binanın olduğu sokağı kapamaya çalıştı. Bir adam trafik polisi görevini üstlendi ve arabaları başka yollara yönlendirdi. Arabalar durdu, daha fazla insan dışarı çıktı. Gözleri birazdan yıkılacağı bilinen binaya kilitlenmişti.

EVİ 5 DAKİKA İÇİNDE BOŞALTMALARI İSTENDİ

Binanın sahibinin oğlu kendini kaybetmiş bir şekilde babasını çağırdı. Babası da aynı panik içinde, ailenin 35 üyesinden kaçmalarını istedi. 35 kişilerdi çünkü birçoğu saldırılarda evini kaybetmişti. Büyük ihtimalle komşuları da 5 dakika içinde evi boşaltmaları istenen ailenin kaçışını gördü. Yine büyük olasılıkla ailenin oğlu arkadaşlarını ve İsrailliler de bölgedekileri aradı. Sebebi her ne ise, binanın yıkılacağı çok çabuk duyuldu ve kısa zaman içerisinde al-Jalla Caddesi’ndeki herkesin saldırıdan haberi oldu." (Washington Post)
,
Sivillerin üzerine düşen füze görüntülendi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları