loading
close
SON DAKİKALAR

Sosyal medyayı karıştıran Sivas paylaşımı

Sosyal medyayı karıştıran Sivas paylaşımı
Tarih: 02.07.2015 - 09:41
Kategori: Gündem

Twitter’da çok sayıda takipçisi bulunan Taha Ün adlı kullanıcı, Sivas Katliamı'nın yıldönümüne bir gün kala attığı tweet'le tepki çekti.

Twitter’da çok sayıda takipçisi bulunan Taha Ün adlı kullanıcı, Sivas Katliamı'nın yıldönümüne bir gün kala attığı tweet'le tepki çekti. Daha sonra Taha Ün, söz konusu mesajı Sivaslı İsmet Yılmaz'ın TBMM başkanı seçilmesi dolayısıyla attığını yazdı.

'Sağlam İrade' rumuzlu hesabından 'Sivasııııın yollarınaaa' şeklinde tweet atan Ün, gelen tepkiler üzerine o paylaşımı hesabından kaldırdı.

Ün, daha sonra "Bazı aklı evveller bu tweet’imden Sivas Katliamı'na mesaj çıkartma gayretinde. Bu mahlukları Allah ıslah etsin" sözleriyle kendini savundu.



"İĞRENÇ BİR TEZGAHTIR"

Tepkilerin sürmesi üzerine Taha Ün, bu kez de “Sivas Katliamı eski Türkiye'nin dehlizlerinde kalmış iğrenç bir tezgahtır. Katledenler de katliama ortak olanlar da haindir, alçaktır” dedi ve “Sivas da Başbağlar da bizim acılarımızdır. Kanayan yaralarımızdır. Allah memlekete bir daha yaşatmasın” şeklinde tweet attı.

"İSMET YILMAZ KUTLAMASI"

Taha Ün ilerleyen saatlerde ise tepki çeken Tweeti, Sivaslı İsmet yılmaz'ın Meclis başkanı seçilmesi dolayısıyla attığını yazdı. Ün paylaştığı tweetlerinde, "Malumunuzdur yeni seçilen TBMM Başkanı'mız İsmet Yılmaz Sivaslı. Biz de bu yayında arkadaşlarımızla birlikte "Sivas'ın Yollarına" türküsünü söyledik. Bende bunu bir söz olarak twitterdan paylaştım. Bu paylaşımımdan sadece birkaç dakika sonra "Madımak Faciasını" kutluyor diye alçakça iftiralar ve iğrenç küfürler gelmeye başladı. Ben de insanların zihni bulanmasın diye attığım o türkü sözünü sildim. Bu kez de "gelen tepkiler üzerine sildi" diye saçma sapan twitler ve küfürler gelmeye başladı" ifadelerini kullandı.



NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPMIŞTI

Taha Ün, kamuoyunun gündemine, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Sema Silkin ile evlenmesiyle gelmişti. Beylerbeyi Sarayı’ndaki düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı.

İşte Taha Ün'ün tepki çeken tweeti ve daha sonra yazdıkları:


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları