loading
close
SON DAKİKALAR

Sunucu Murat Başoğlu gözaltına alındı

Sunucu Murat Başoğlu gözaltına alındı
Tarih: 31.10.2018 - 11:23
Kategori: Magazin

Sunucu Murat Başoğlu Bodrum'da gözaltına alındı. Başoğlu'nun gözaltına alınma gerekçesi ise, eski eşini ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiası.

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, boşandığı eşi Sadiye Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

Gündoğan Mahallesi Küme Evleri mevkiinde Sadiye Hande Bermek (48) ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu (50) arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Tartışmada Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre S. (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede çıktı. Emre S. ve Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre S.'yi ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Başoğlu'nun bugün adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, Başoğlu hakkında 6284 Sayılı ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'' kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

Sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi'nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu B.K. hakkında ''hayasızca davranışta bulunmak'' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları