loading
close
SON DAKİKALAR

Suriye'den atılan roketatar yine can aldı!

Suriye'den atılan roketatar yine can aldı!
Tarih: 05.05.2016 - 18:27
Kategori: Gündem

Akşam saatlerinde Suriye tarafından Kilis'e atılan roketatar mermilerinden dolayı 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Suriye tarafından Kilis'e atılan roketatar mermilerinden dolayı 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

2 ROKET DAHA ATILDI, YARALILAR VAR

Saat 17.15 sıralarında Suriye tarafından atılan 2 katyuşa roketatar mermisi kent merkezine düştü. Roketlerin patlamasıyla yaralananlar olduğu ve bölgeye sağlık ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi. Akşam saatlerinde Kilis'e atılan roketatar mermisi sayısı 4 oldu.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI

Kilis'e saat 17.00'den itibaren atılan 4 roket mermisinin infilak etmesiyle yaralanan ve hastaneye kaldırılan 1 kişi öldü, biri ağır 7 kişinin ise tedavisine başlandı. Böylece geçen 18 Ocak'tan itibaren atılan roketlerden ölenlerin sayısı 21'e yükseldi.

15 DAKİKA SONRA 2 ROKET DAHA...

15 dakika sonra 2 Katyuşa roketi daha kent merkezine atıldı.Roketlerin birinin bir apartmana isabet ettiği belirtildi. Olayda 8 kişi yaralandı. Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti. Biri ağır 7 kişinin ise tedavisine başlandı. Böylece geçen 18 Ocak'tan itibaren atılan roketlerden ölenlerin sayısı 21'e yükseldi.

FIRTINA OBÜSLERİ İLE VURULDU...

Sınır hattındaki birliklerden radarla tespit edilen IŞİD hedefleri, tank, Fırtına obüsü ve çok amaçlı roketatarlarla ateş altına alındı. Öte yandan Azez'e bağlı Düden köyünde, Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü IŞİD arasında çatışmalar devam ediyor.

5 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde IŞİD’in Kilis’e yönelik roketatarlı saldırısının ardından bölgedeki obüsler ve ÇNRA sistemleriyle karşılık verildi. Açılan karşı ateşte 5 IŞİD militanı etkisiz hale getirildi. 

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları