loading
close
SON DAKİKALAR

Tayyip Bey atasa bu kadar zarar verebilirdi

Tayyip Bey atasa bu kadar zarar verebilirdi
Tarih: 21.01.2018 - 12:12
Kategori:

Şahin Mengü: Kemal bey, lütfen beni bağışlayın siz böyle enteresan tipleri seçmek için özel caba mı sarf ediyorsunuz ya da birileri böyle mi istiyor.

Bravo Kemal Bey, İstanbul İl başkanlığına destek verdiğiniz hanım seçildi.
Tabii şimdi aklımızla alay edercesine ben atamadım, delege seçti diyeceksiniz. Partililer çok aptal ya bu söylediğinize hemen inanacaklar.
 İl kongresine yaklaşan günlerde bu hanımı desteklediğinizi herkes biliyordu. Eski il başkanı kifayetsiz olabilir, bu nedenle de başarısız olmuş olabilir, ama bu seçtiğiniz hanımefendi de bir harika.
Aslında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün  il başkanlarının, Cumhuriyetin kuruluş değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan,  bakanlık yapabilecek ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilecek yetenek de olması gerekir.
Üzülerek söylemek zorundayım ki, İstanbul gibi, Avrupa’nın bir çok ülkesinden büyük bir kente sizden hemen evvel de maalesef belirttiğim kriterlere uymayan, kifayetsiz insanlar atanmıştı.
Geçmiş il başkanlarına bakın bakanlık yapmış ya da olmaya ehil insanlar olduğunu görürsünüz.
Geçmişteki parti yönetiminin yanlış yapmış olması, sizinde benzer hatayı yapmanızı gerektirmiyor elbette.
Ama İstanbul İl başkanlığı için öyle bir kişiyi desteklediniz zor da olsa seçtirdiniz ki, Tayyip Bey CHP’ye bir İstanbul İl başkanı atasa, CHP’ye bu kadar zarar veremezdi..
Seçilmesine destek verdiğiniz hanımefendi, zahmet edip CHP’nin programını bile okumamış.
Okusaydı, CHP’nin resmi görüşünün “Sözde Ermeni Soykırımı”olduğunu bilirdi.
Ama hemen şu kadarını söylemek ve  hakkınızı teslim etmek gerekiyor, sizin seçtiğiniz hanımefendinin eğitimi çaycı çırağından iyi olduğu tartışmasız.
Bir taraftan dinbazlara şirin gözükmek için Parti Genel Merkez’in de, hem de laikliği benimsemiş bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez’in de kadın kontenjanından Parti Meclisine soktuğunuz Bekaroğlu istiyor diye mescit  açıyorsunuz diğer taraftan da içinde yaşadığı toplumu ya hiç tanımayan, ya da toplumun duygu ve düşüncelerini ciddiye almayan, domuz eti yemeyi sosyal medya da espiri konusu yapanları  İstanbul  il başkanlığını   kazanması için çaba sarf ediyorsunuz.
Kemal bey, lütfen beni bağışlayın siz böyle enteresan tipleri seçmek için özel caba mı sarf ediyorsunuz ya da birileri böyle mi istiyor.
Amerikan sefaretinin aman ismi duyulmasın, haber kaynağımızdır dediği bir PKK avukatını Diyarbakır’dan değil İstanbul’dan  Milletvekili yapıyorsunuz. Bununla Şişlide yaşayan Kürt vatandaşlarımızın oylarını almayı hedefliyordunuz herhalde zira bunun başka bir anlamı olamaz
“Ulusalcılar partiden giderse parti güçlenir”, “Ben CHP milletvekiliyim ama CHP’li değilim” diyenleri   partiye alarak partiyi ekseninden kaydırdığınızın farkında mısınız.
Kemal Bey, bu kadar çok kifayetsiz muhterisi etrafınızda toplayarak aldığınız yüzde yirmi beş oy inanın bana büyük başarı.
Bu yaptıklarınız bir reddi miras ise, kusura bakmayın buna hiçbir gerçek CHP’li izin vermez.
Ekmelettin faciasından sonra bir de bu.
Siz Cumhuriyet Halk Partisini reddi miras edercesine köklerinden koparmaya çalışırsanız, Batı da hiçbir ülkede, halkına, ülkesine kötülük etmiş devlet adamlarına saldırılmadığı kadar bizde Atatürk ve İnönü’ye saldırılır;buna imkan vermiş olursunuz.
Ülkenin Cumhurbaşkanı çıkar iki sarhoş der. Senin bir milletvekilin “CHP Genel başkan yardımcısı olarak Dersim olaylarından dolayı ben partim adına özür diliyorum” demek cesaretini gösterir.
Tayyip Bey Cumhuriyet Halk Partisi’ne sırf zarar vermek için atama yapsa bunları seçmez, bu kadarı da ayıp olur diye seçemezdi.
Yani  Tayyip Bey Cumhuriyet Halk Partisine zarar vermek istese ancak bu kadar zarar verebilirdi.
   
Şahin Mengü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları