loading
close
SON DAKİKALAR

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın görevden alındı

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın görevden alındı
Tarih: 20.02.2019 - 13:43
Kategori: Gündem

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın görevden alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz de görevden alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın görevinden alındı. Apaydın'ın yerine vekaleten Ali İhsan Uygun atandı.

Bir görevden alma da Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde yaşandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz'in de görevine son verildi. Deniz'in yerine ise Durmuş Ünüvar getirildi.

Türkiye son dönemde tren kazalarıyla sarsılmış, 8 Temmuz 2018'de Çorlu'da, 13 Aralık 2018'de ise Ankara'da meydana gelen kazalarda çok sayıda yurttaş hayatını kaybetmiş, onlarca yurttaş yaralanmıştı. İhmaller nedeniyle meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin yakınları sorumluların görevden alınmaları ve yargılanmaları gerektiğini defalarca dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde de İsa Apaydın'ın görevden alınacağı iddiaları gündeme gelmişti. 

Çorlu faciasında oğlu Oğuz Arda Sel'i yitiren Mısra Öz, İsa Apaydın'ın görevden alınacağı iddiaları üzerine geçtiğimiz günlerde "Bugüne kadar 7 ayda olması gerekendi görevden alınması. Görevden alınması kadar yargılanması da mühim olan. Adil yargı bekliyoruz. Adalet bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak : NTV - www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları