loading
close
SON DAKİKALAR

TGS temsilcisi Deniz Ülkütekin'in işe dönme mücadelesi devam ediyor

TGS temsilcisi Deniz Ülkütekin'in işe dönme mücadelesi devam ediyor
Tarih: 04.04.2018 - 15:38
Kategori: Sendika

Cumhuriyet gazetesi tarafından gerekçesiz olarak işten çıkarılan Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) temsilcisi Deniz Ülkütekin'in işe dönme mücadelesi devam ediyor.

Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın Cumhuriyet gazetesi temsilcisi Deniz Ülkütekin 28 Şubat'ta gerekçesiz olarak işten çıkarılmıştı. TGS, Ülkütekin'in işten çıkarılmasının ardından Cumhuriyet Gazetesi yönetiminin almış olduğu bu kararı protesto etmek için gazete önünde yaptığı basın açıklamasında "Cumhuriyet çalışanlarının koşullarını düzeltmek ve gazeteyi daha güçlü kılmak için mücadeleye devam edeceğiz. Aynı sağduyu ve özveriyi Cumhuriyet yönetiminden de bekliyor, İşyeri Temsilcimiz Deniz Ülkütekin’in işe geri alınmasını talep ediyoruz” demişti.

Ülkütekin, işten çıkarılmasının üzerinden 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen hala işine dönemedi. TGS, Ülkütekin'in işe geri alınması için mücadelesine devam ediyor.

Temsilcisi Deniz Ülkütekin'in görevine dönene kadar nöbet mücadelesinin devam edeceğini belirten TGS üyeleri, gazete binası önünde yeniden bir araya gelerek "İşyeri temsilcimiz Deniz Ülkütekin’i işten atanlar bu ayıbın üstünü örtebileceklerini, bunu okurdan gizleyebileceklerini sanıyor. Cumhuriyet susmaz, Cumhuriyet çalışanları da susmaz!" dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları