loading
close
SON DAKİKALAR

The Lazarus Effect (Lazarus Etkisi)

The Lazarus Effect (Lazarus Etkisi)
Tarih: 06.03.2015 - 12:41
Kategori: Kültür & Sanat

Lazarus Etkisi, içlerinde Frank (Mark Duplass) ve nişanlısı Zoe (Olivia Wilde)'ın da olduğu bir grup araştırmacının ölüleri geri getirmeyi başarmasını konu alan film, 6 Mart 2015'de vizyonda.

Lazarus Etkisi, içlerinde Frank (Mark Duplass) ve nişanlısı Zoe (Olivia Wilde)'ın da olduğu bir grup araştırmacının ölüleri geri getirmeyi başarmasını konu alıyor.

Ölüleri geri getirmeyi başaran bir grup araştırmacı, bu başarılarını dünyaya duyurmaya hazırlanırken, üniversitenin dekanı yer altında yaptıkları deneyleri öğrendiğinde projeyi anında kapatır ve bütün kayıtları ellerinden alınır. Frank, Zoe ve diğer ekip üyeleri deneyi tekrar uygulamak zorunda kalır. Bu uygulama sırasında bir şeyler ters gider ve Zoe ölür. Herkes yıkılmıştır ve durumu kabullenemezler. Frank'in zorlamasıyla bu deneyi bir insan üzerinde denemek zorunda kalırlar. Deney başarıyla sonuçlanır, Zoe hayata dönmüştür ama yanlış giden bir şeyler vardır. Tamamen farklı bir karaktere bürünür. Ekip bu korkunç gerçekliğin içinde sıkışıp kalmıştır. Artık konu birini hayata geri döndürmek olmaktan çıkmıştır ve döndürdükleri kişinin gazabından kurtulmaya çalışırlar.

Yönetmen:
David Gelb

Oyuncular:

Mark Duplass, Olivia Wilde, Donald Glover, Evan Peters, Sarah Bolger 

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları