loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş
Tarih: 03.05.2015 - 21:33
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 3 puan çıkararak, maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 3 puan çıkararak, maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi. Siyah beyazlıların gollerini 58. dakikada Demba Ba ve 90+5'te Mustafa Pektemek attı.

İŞTE MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Aykut, Uğur, Mustafa, Medjani, Özer, Mehmet Ekici, Fatih, Erkan Zengin, Deniz
BEŞİKTAŞ: Günay, Opare, Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Atiba, Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Mustafa

BA VE CARDOZO YEDEK BAŞLADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, ideal 11'de oynattıkları santrforları olmadan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki maça çıktı. Bordo-mavili takımda Oscar Cardozo, siyah-beyazlılarda ise Demba Ba yedek kulübesinde maça başladı. Ba, 57. dakikada Opare'nin yerine; Cardozo da 60. dakikada Özer'in yerine oyuna girdi.

TRABZONSPOR'DA 5 EKSİK

Trabzonspor'da sezonu kapatan Aytaç Kara ile sakatlıkları bulunan Belkalem, Onur Recep Kıvrak, Musa Nizam ve Yatabare maç kadrosunda yer almadı. Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçından farklı olarak savunmanın sağında Salih Dursun'un yerine Bosingwa'ya görev verdi. Stoperde ise Aykut Demir-Uğur Demirok ikilisi görev yaptı. Waris yedek kulübesinde oturtulurken Özer Hurmacı 11'de yer aldı.
Beşiktaş'ta ise kart cezalıları Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş ile sakatlığı bulunan Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın yokluğunda yabancı kontenjanını savunmanın sağında Opare'yi oynatarak kullanınca Demba Ba yedek kaldı. Siyah beyazlı takımın Kardemir Karabükspor maçına göre kadrosunda 2 değişiklik göze çarptı. Demba Ba ile Serdar Kurtuluş'un yerine Opare ve Olcay Şahan görev yaptı.

DÜNYA ŞAMPİYONU ERDOĞDU LİSESİ ŞEREF TURU ATTI

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya'yı finalde 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takımı maç öncesi kupayla birlikte tur attı ve tribünleri selamladı. Avni Aker'i dolduran taraftarlar liseli gençlere büyük sevgi gösterisinde bulundu.

DEV PANKARTTA BU KEZ ATATÜRK YER ALDI

Trabzonspor taraftarları kapalı tribünün bulunduğu bölümde takımlar sahaya çıkarken 10. Yıl Marşı eşliğinde Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde "İlk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kalp kuvveti veren vatandaşlarımın ilk sırasında Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım" yazılı dev pankart açtı.

YANLIŞ LİSTE DAĞITILDI

Bu arada karşılaşma öncesinde basın tribününde dağıtılan kadroların yanlış olması dikkat çekti. Trabzonspor kadrosunda İshak Doğan'ın bulunduğu liste görevliler tarafından bir süre sonra toplandı ve maçın başlamasına 15 dakika kala yeni liste dağıtıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları