loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor'dan bir günde 3 transfer

Trabzonspor'dan bir günde 3 transfer
Tarih: 01.09.2014 - 16:27
Kategori: Spor

Yaz transfer döneminin en haraketli takımı olan Trabzonspor, resmi imzaların atılacağı son gün 3 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Bordo-mavili kulüp, prensip anlaşmasına vardığı Gineli futbolcu Mustapha Yatabare için açıklama yaptı. Trabzonspor Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, " Fransa Lig 1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'a Ganalı santrafor

PAPADOPOULOS TRABZONSPOR'DA

Kadrosuna kattığı yeni isimlerle transfer mevsiminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, golsüz beraberlikle sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçının ardından yeniden atağa kalktı. Karadeniz ekibi, Yunanistan Milli Takımı'nın defans oyuncusu Kyriakos Papadopoulos ile prensip anlaşmasına vardı.

WARIS KONTROLDEN GEÇTİ

Trabzonspor', Rusya 'nın Spartak Moskova takımından transfer etmek için görüşmelere başladığı Abdul Majeed Waris, İstanbul 'da sağlık kontrolünden geçti.

Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde gerçekleştirilen kontrollerde kan testleri yapılan 23 yaşındaki oyuncu, daha sonra iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji muayenelerine tabi tutuldu.
Ganalı forvet oyuncusu son olarak, akciğer ve kardiyak testlerine girerek sağlık kontrollerini tamamladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları