loading
close
SON DAKİKALAR

Tuba Ünsal o iddialara cevap verdi

Tuba Ünsal o iddialara cevap verdi
Tarih: 05.05.2015 - 15:59
Kategori: Magazin

Tuba Ünsal 'Guguk Kuşu'ndan kovuldu' iddialarına cevap

Tuba Ünsal "Guguk Kuşu'ndan kovuldu" iddialarına cevap...

Çolpan İlhan – Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde rol aldığı Guguk Kuşu oyununun kadrosundan çıkarıldığı iddia edilen Tuba Ünsal, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Galip Erdal, Bahattin Doğan, Levent Can, Kevork Türker ve Kayhan Yıldızoğlu'nun olduğu 20 kişilik bir kadro ile sahnelenen Guguk Kuşu, sezonun en ses getiren oyunları arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz haftalar da kadroda yer alan Tuba Ünsal’ın oyundan çıkarıldığı öne sürülmüştü. Ünsal, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, oyundan çocuklarını bırakıp turneye çıkamayacağı için kadrodan iki ay önce ayrıldığını ifade etti.

İşte Ünsal’ın o açıklaması; “Oyunumuz çok tutunca haftada 4 gün oynar olduk. Ben bebeleri bırakamadım. Sivas turnesi sonrası iznimi istedim. Tiyatro müthiş meşakatli ve emek isteyen bir iş. Alnımın akıyla çıktığımı düşünüyorum. 60 gün prova yaptım. Bursa, Yalova, Sivas, Kayseri, İzmir turneye çıktım. Çocuklarımla kuliste vakit geçiriyorduk. Ama hepimiz perişan olduk. Kerem Alışık anlayışla karşıladı ve yerime birini bulduk. Olay budur. Ben hem çocuk hem turne olayını sanırım beceremedim. Tiyatro turnesine çıkıp çocuğunu bırakan annelere saygım sonsuz. Ben yapamadım.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları