loading
close
SON DAKİKALAR

Tuğba Ekinci'den skandal açıklama: Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez

Tuğba Ekinci'den skandal açıklama: Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez
Tarih: 05.05.2018 - 15:32
Kategori: Magazin

Şarkıcı Tuğba Ekinci, skandal bir açıklamaya imza atarak “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu" dedi. Ekinci, gelen tepkiler üzerine açıklama yaparak, "Kendi sanat çevremden bahsettim ama insanlar toplumsal bir olaymış gibi algıladı’’ dedi. ...

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Tuğba Ekinci, “Zengin bir kadın mısınız?” sorusuna, “Ruhen çok zenginim. Ayağımı yorganıma göre uzattım hep. Hiçbir zaman maddiyatçı olmadım. Oturduğum yerde kalırım, yıllarca aynı eşyayı kullanırım. Her markadan mutlaka bir şeyim vardır. Özel günlere saklarım. Çantaya verilen parayla reklam yapmak büyük görgüsüzlük. Zenginlik nedir, görgüdür. Fakirlik görgüsüzlüktür. Görgüsüzse insan, sonradan parayı bulduğunu anlarlar” diyerek yanıt verdi.

'Türk erkeği taciz etmez'

Ekinci, “Tacize uğradınız mı hiç?” sorusuna ise skandal bir yanıt verdi. Şarkıcı, “O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir” ifadelerini kullandı.

Ekinci'ye sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yağdı.

'Tacizle ilgili ben kendi sanat çevremden bahsettim'

Tuğba Ekinci, gelen tepkiler üzerine kendi evinde çektiği bir video ile yanlış anlaşıldığını vurgulayarak, ‘’Taciz olaylarıyla ilgili kendi sanat çevremden bahsettim ama insanlar toplumsal bir olaymış gibi algıladı’’ dedi.

Ekinci’nin açıklaması şöyle:

“Tacizle tecavüzü ayırt edin. Ne bu böyle? Hayırdır? Ben kendi sanat çevremden, sanat hayatımdan ve etrafımdaki görüştüğüm insanlardan bahsediyorum. Tecavüz diye adlandırılan, kişisel haklara zarar veren rahatsızlıklar, kişisel hakların, insanlık haklarına aykırı olan hareketleri yapabilen şahsiyetlerin varlıkları, benim röportajımla alakalı değil. O tamamen her toplumda, ne yazık ki karşılaşılabilecek, çok derin hasarları olan insanların yapabildikleri, hastalıklardan biridir. Bunun toplumsal değerde, toplumsal farkındalıkta, tacizle durup dururken yakın çevrenizden göreceğiniz tacizle alakası yoktur. Ben tamamen, röportajımda mantıken kendi hayatımdan bahsediyorum. Toplumsal sorunlardan bahsetmiyorum. Toplumsal sorunların temeline inmek zorunda değilim. Muhatap olduğum, karşıma aldığım, zekasına ve IQ’suna güvendiğim çevremdeki insanlardan bahsediyorum. Bunu da çarptırmak isteyen çarptırabilir. Ben açıklama yapayım da bundan sonrası sizin anlama kabiliyetinize bağlı.”

ÜYE YORUMLARI

Atila Erdoğrul

Senin gibi geri zekalı birine laf atacağına, ineklere selam verirler daha iyi!!!!!

05.05.2018, 21:37
Yorum Yap

Facebook Yorumları