loading
close
SON DAKİKALAR

Tunceli Valiliği: Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğine dair emare yok

Tunceli Valiliği: Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğine dair emare yok
Tarih: 22.06.2017 - 18:36
Kategori: Gündem

Şanlıurfa’da Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz'ın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiği iddia edilmişti. Tunceli Valiliği'nden 'şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu yok' açıklaması geldi.

Dört gün önce tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmenin aracı ateşe verilmişti. PKK tarafından kaçırılan öğretmenin 21 Haziran'da şehit edildiği iddia edildi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin haber yayımladı.

VALİLİK: ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz’la ilgili Tunceli Valiliği açıklama yaptı. Öğretmen Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin herhangi bir bulgunun olmadığı kaydedilen Tunceli Valiliği’nin açıklama şöyle:

"Devam eden çalışmalarda; şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

MEMLEKETİNE GİDİYORDU

Şanlıurfa Siverek'te Çiftçibaşı köyünde görev yapan ve öğrencileri tarafından da çok sevilen öğretmenin aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş önce aracı taranmış ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. 

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları