loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye'de bir ilk : Uçağa lazer tutana 10 bin lira ceza kesildi

Türkiye'de bir ilk : Uçağa lazer tutana 10 bin lira ceza kesildi
Tarih: 27.08.2014 - 17:56
Kategori: Gündem

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), uçaklara lazer tutan bir kişiye 10 bin TL idari para cezası verildiğini açıkladı. Bu ceza ilk uygulama oldu...

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul Şişli’de Moldova uyruklu Türk vatandaşı, öz annesi Olga Vornicova’yı, tecavüz ettikten sonra bıçaklayarak öldüren ve cesedini yakan Dimitri V., hâkim karşısında, “Olayı hatırlamıyorum. Başım ağrıdığı için ilaç aldım. Kendime geldiğimde karşımda polisleri gördüm. Polis, döverek ifade imzalattı” dedi.

ANNESİNE İKİ KEZ TECAVÜZ ETTİ

İstanbul Şişli Feriköy’de meydana gelen olayda, İşten eve giden Dimitri V., 2 kez zorla cinsel ilişkiye girdiği annesi Olga V.’yi bıçaklayarak öldürdü. Delilleri ortadan kaldırmak amacıyla yorgan ve yastıkları cesedin üzerine örtüp çakmak gazı kullanarak yangın çıkardı. Bıçağı da yatak odasının camından attı.

POLİSE YAKALANDI
Annesinin cep telefonunu, cüzdanını ve ziynet eşyalarını alarak evin kapısını kilitleyen Dimitri V. polis tarafından yakalandı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmaya tutuklu sanık Dimitri V. ile öldürdüğü annesinin Türk eşi Sefa A. katıldı.

18 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ
‘Yakın akrabayı öldürmek’, ‘nitelikli cinsel saldırı’, ‘bir suçu gizlemek veya başka suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak için yakın akrabayı öldürmek’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 18 yıla kadar hapis cezası istenen Dimitri V., savunmasında şunları söyledi: “Olga öz annem olur. Olay günü bilgisayarda oyun oynarken başım ağrımaya başladı. Ağrı kesici aldım. Başım dönmeye başladı. Lavaboya gittim. Kendime geldiğimde karakolda polisler karşımdaydı.”

"POLİSLER BENİ DÖVDÜ"

Eve gelmeden önce de suya karıştırılan bir ağrı kesici içtiğini belirten Dimitri V., “Karakolda vücuduma gazete sararak beni dövdüler. Hazırlanan ifadeyi imzalattılar. Bu suçları işlemedim” diye konuştu. Mahkeme , duruşmayı erteledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları