loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye turizminin gözde merkezlerinden Dikili'de yeni sezon hazırlıkları erken başladı

Türkiye turizminin gözde merkezlerinden Dikili'de yeni sezon hazırlıkları erken başladı
Tarih: 11.04.2018 - 13:59
Kategori: Yerel

Dikili Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte kent genelinde başlattığı yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz yaz sezonunda Türk turizminin gözde merkezlerinden biri olan ve yaz sezonu nüfusu 5oo bini aşan Dikili’de, Dikili Belediyesi ekipleri kenti adeta şantiye alanına çevirdi.  
Tüm Noktalar Elden Geçiriliyor
Kentin her noktasına çıkarma yapan ekipler, cadde ve sokaklardan park ve yeşil alanlara, okul ve ibadethanelerden ortak yaşam alanları ve sahil bandına kadar tüm noktaları elden geçiriyor. Ekiplerin yeni durağı olan Çandarlı’da sabahın erken saatlerden, gece yarısına kadar devam eden çalışmalarda yol zeminleri, kaldırımlar ile yeşil alanların bakım, onarım, temizliğinin yanı sıra sahil bandı ve yoğun kullanılan alanlar titizlikle daha sağlıklı hale getirildi. Çalışma kapsamında kötü görüntü oluşturan duvar ve korkuluklar da boyanırken, özellikle çocukların uğrak yerleri haline gelen parklardaki yıpranmış, tahrip olmuş oyun gruplarının da gerekli bakım ve onarımları yapıldı.
“Her Şey Dikili İçin…”
Kent genelinde sürdürdükleri hizmet seferberliğinde devamlılığa büyük önem verdiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, hemşerilerine ve Dikili’ye konuk gelen misafirlerine zamanın her anında daha yaşanabilir kent sunmak için çalıştıklarını söyledi. Kentin hiçbir noktasını ayırmadan her noktaya eşit ve kaliteli hizmet sunmanın en önemli hedefleri olduğunu vurgulayan Başkan Tosun, “Cadde ve sokaklarımız gibi sahil bandımız da, parklarımız da, yeşil alanlarımız da kentimizin vitrinidir. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışarak bu alanları hem bakımlı hem de temiz tutmaya büyük özen gösteriyor. Hizmet seferberliğimiz şu an Çandarlı bölgesinde tüm hızıyla devam etmektedir. Program dahilinde sürdürülen çalışmalarımızla kentimizi kısa sürede yeni sezona hazır hale getireceğiz. Bu yaz sezonunda da  esnafıyla, halkıyla, misafirleriyle yüzü her daim gülen bir Dikili’yi tekrar doya doya yaşayacağız. Her şey Dikili için" diye konuştu.
 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları