loading
close
SON DAKİKALAR

Uludağ yolunda facia: 4 ölü, 24 yaralı

Uludağ yolunda facia: 4 ölü, 24 yaralı
Tarih: 01.09.2014 - 03:43
Kategori: Şehir

Bursa'da otobüsün şarampole yuvarlanmasıyla sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Bursa'da otobüsün şarampole yuvarlanmasıyla sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Kazada yaralanan 24 kişinin ise tedavileri kaldırıldığı hastanelerde sürüyor.

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yaptırılan Odunluk Köyü ile Alacahırka arasındaki bağlantıyı sağlayan Uludağ Yolu’nda meydana geldi. Bursa’da otomotiv yan sanayi üretimi yapan Ormetal’in Uludağ’da düzenlediği piknikten dönenleri taşıyan Seyit Dinç yönetimindeki 16 S 8383 plakalı otobüs, rampa inerken virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada Ayşe Çınar, Yunus İslam Çınar, sürücü Seyit Dinç ile henüz ismi henüz öğrenilemeyen bir çocuk hayatını kaybetti. Yaralanan 24 kişinin tedavileri ise Uludağ Üniversitesi, Çekirge ve Muradiye Devlet Hastaneleri ile Yüksek İhtisas Hastanesi'nde sürüyor.

Kaza haberinin alınması üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazanın bulunduğu bölge savaş alanına dönerken, yaralılar güçlükle yola taşınarak ambulanslara alındı.

Aynı bölgede 28 Ağustos Perşembe günü meydana gelen kazada Orhaneli Belediyesi’ne ait midibüsün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan biri tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Uludağ yolunda facia: 4 ölü, 24 yaralı

Bu arada yaralılar hastaneye kaldırıldıktan otobüs yuvarlandığı yerden vinç yardımıyla kaldırılmak istendi. Kaldırma çalışmaları sırasında vinçin kırılması sonucu otobüs yaklaşık 10 metre aşağıya yuvarlandı. Otobüsün çevresinde kimsenin bulunmaması, olası faciayı önledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları