loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 film girdi

Vizyona bu hafta 7 film girdi
Tarih: 20.10.2017 - 17:00
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.


İşte bu hafta (20 Ekim) vizyona giren filmler:


Soygun (Good Time)

Connie (Robert Pattinson) ve zihinsel sorunları olan kardeşi Nick (Ben Safdie), gerçekleştirdikleri bir soygunun ardından polis tarafından durdurulduğunda, Connie kaçmayı başarır, ancak Nick yakalanarak Rikers Adası'ndaki hapishaneye alınır. Son derece kötü şöhretli bu hapishaneden kardeşini bir an önce çıkarmak isteyen Connie, 10 bin dolarlık kefalet ücretini bulabilmek için her yolu dener, sonunda kardeşinin bir mahkumla kavga edip hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Kardeşini hastaneden kaçırmayı düşünen Connie bunu başarır da, ancak kardeşi diye kaçırdığı kişinin başka bir mahkum çıkması işleri iyice karıştırır.

Soygun (2017) afişi

Uzaydan Gelen Fırtına (Geostorm)

Dünyadaki iklim değişikliği, insan ırkını tehdit eder hale gelince ülkeler bir araya gelerek Dutch Boy adı verilen bir iklim kontrol sistemi oluşturmuştur. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza, her şeyi alt üst eder. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekecektir.

Uzaydan Gelen Fırtına (2017) afişi

Süperstar (Secret Superstar)

Günün birinde dünyanın en iyi şarkıcısı olma hayalleriyle yanıp tutuşan, Müslüman bir ailenin 14 yaşındaki kızı Insiya (Zaira Wasim), babasının sürekli engellemeleriyle bir türlü kendini gösterememektedir. Artık umudunu kaybetmişken tanıştığı ünlü müzik direktörü Shakti Kumaar (Aamir Khan), ona kimsenin veremeyeceği şekilde cesaret verir. Ailesinden ve tüm tanıdıklarından habersiz bir şekilde, burka giyerek şarkılarını kaydetmeye ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi kazanmaya başlayan Insiya, gizli bir süperstar olmuştur.

Süperstar (2017) afişi

İlk Öpücük

Geçirdiği bir kaza nedeniyle hiçbir yeni hatıra edinemeyen, her güne 2 yıl öncesinden tekrar tekrar başlayan Bahar (Özge Gürel), babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan (Murat Yıldırım) Bahar'ı görür görmez aşık olmuştur. Ancak genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

İlk Öpücük filmi, 2004 yapımı 50 İlk Öpücük filminin resmi bir uyarlaması olarak 2017'nin Nisan ayında çekildi. Filmin çekimleri Mudanya ve Gölyazı civarında yapıldı.

İlk Öpücük (2017) afişi

Damat Takımı

Lise yıllarından beri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 5 arkadaş, Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can'ın hayatında önemli bir dönüm noktası gelip çatmıştır. Yiğit evlenme kararını açıkladığında, artık liseli gençler olmadıklarının farkına varırlar, yine de düğünden önceki 5 gün, lisedeki anılarını tekrar yaşamaya karar verirler. Ancak lisede gıcık oldukları Besim'le girdikleri iddia sonucu, bekarların düğün gününe dek kendilerine sevgili bulmak zorunda kalmaları, belki de birlikte geçirecekleri son günlere farklı bir boyut katacaktır.

Damat Takımı (2017) afişi

Bak Şu Leyleğe (A Stork's Journey)

Yumurtadan çıkmadan evvel ailesini kaybetmiş ve bir leylek sürüsünün yanında büyümüş Serçe Richard, kendini bir leylek gibi hissetse de acı gerçek, Afrika'ya yapılacak göçten önce bir kez daha yüzüne vurulmuştur: O bir serçedir ve böyle bir yolculuk için uygun değildir. Bütün ailesi göç ederken arkada tek başına kalan Richard, buna rağmen pes etmez ve bir şekilde Afrika'ya gitmek için yola koyulur. Bu yolda Baykuş Olga ve Muhabbet Kuşu Kiki'nin büyük desteğini alacaktır.

Bak Şu Leyleğe (2017) afişi

Bölük

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelip askerliğini yapmakta olan bir bölük askerin öyküleri ve dostlukları filmde konu edilecek.

Bölük (2017) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları