loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 film giriyor

Vizyona bu hafta 7 film giriyor
Tarih: 12.10.2017 - 15:10
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.


İşte bu hafta (13 Ekim) vizyona girecek filmler:

Mutlu Son (Happy End)

Fransa'nın kuzeyinde, İngiltere'ye en yakın noktasında yer alan Calais'de yaşayan varlıklı Laurent ailesi, dışarıdan bakıldığında çok rahat ve mutlu hayatlar süren bireylerden oluşmaktadır. Beklenmedik olaylar neticesinde yaşamlarına dahil olan Eve, diplerde saklanmış bütün sırların ve sorunların su yüzüne çıkmasına neden olacak olaylar zincirini başlatacaktır.

Michael Haneke'nin Mutlu Son filminde, Avrupa'nın son birkaç yılında iyice ayyuka çıkan mülteci sorunu da arka planda işlenecek.

Mutlu Son (2017) afişi

Cingöz Recai

Cingöz Recai alelade bir hırsız değildir. O asla yalan söylemez, ahlaklıdır. Sadece hak ettiğini düşündüğü zenginlerden çalar, hem de çok değerli şeyler çalar.

Cingöz Recai (Kenan İmirzalıoğlu) yeni işler için geri döndüğünde Başkomiser Mehmet Rıza (Haluk Bilginer) alarma geçmiştir. Bu kez planlarında sadece Türkiye değil, başka ülkeler de vardır. Yakışıklı ve zeki hırsızı durdurmak hiç de kolay olmayacaktır.

Cingöz Recai (2017) afişi

Ölüm Günün Kutlu Olsun (Happy Death Day)

Üniversite öğrencisi Tree Gelbman (Jessica Rothe), çok içtiği bir akşamın sabahında kendini tanımadığı bir başka öğrencinin odasında bulur. O gün, doğum günüdür ve akşam kendisi için verilecek partiye katılması gerekmektedir. Ancak parti esnasında yalnız olduğu bir anda maskeli birinin saldırısına uğrayarak öldürülür. Ama aslında ölmemiştir, aynı günün sabahına tekrar uyanır. Bundan sonraki her gece, maskeli saldırganın değişik yer ve şekillerdeki cinayetlerine kurban gitmeye başlar. Her gece öldürülmeye bir son vermek isteyen Tree, ipuçlarını bir araya getirerek katilinin kim olduğunu bulmaya çalışacaktır.

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) afişi

Taş

Geçirdiği bazı hastalıklardan dolayı zihinsel yetilerinde zayıflıklar yaşayan Selim (Ahmet Varlı), onu devlet yurduna götürmek isteyen bir 'Memur'dan kaçarken tanımadığı bir evin kapısında bayılır. Onu bulan ailenin annesi Emete (Jale Arıkan), kapıdaki adamın yıllar önce ortadan kaybolmuş oğlu Hasan olduğunu düşünmektedir. Selim adının Hasan olmadığını söylese de kadına dinletemez. Emete de kocası ve kızı Suna'yı (Beste Kökdemir) da Hasan'ın döndüğüne inandırır ve hayattan bezmiş aile bir anda yeniden yaşam enerjisi bulur. Selim bir an önce oradan ayrılmak istemektedir, ama hem peşinde olan Memur, hem de Suna'dan hoşlanmaya başlaması onu eve bağlayacak, işleri biraz daha içinde çıkılmaz hale getirecektir.

Taş (2017) afişi

Bir Nefes Yeter

Mutsuz ve kötümser genç adam Yaman (Seçkin Özdemir) ile iyimser, hayat dolu Nefes'in (Tuvana Türkay) dramatik aşk öyküsü filmde konu ediliyor.

Bir Nefes Yeter (2017) afişi

Büyülü Kanatlar (Lighting Dindin)

Arkadaşlarının çok sevdiği ve güvendiği Ateşböceği Dindin, ormandaki köyünde ışık saçarak mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Bir gün yaşadıkları ormana bir araştırma robotu gelir. Bu robot, Dindin'in pabucunu dama atacak ölçüde parlak ışıklar yayma gücüne sahiptir. Arkadaşlarının robota giderek daha çok bağlanmasına kırılan Dindin, ormanı terk eder. Ancak kötü kalpli Kurt Kral'ın saldırısı karşısında, köyünü kurtarmak için robotla güçlerini birleştirmekten çekinmeyecektir.

Büyülü Kanatlar (2017) afişi

Kayseri Aslanı: Çin İşi

Sürekli köşeyi dönme planları yapıp girişimlerde bulunan, ama her işinde üçkağıtçılık yaptığından etrafındaki kimsenin güvenmediği Ersin (İnan Ulaş Torun), eniştesiyle birlikte büyük bir kumar borcunun altına girmiştir. Gaddar mafya babası Rıfat'ın borcunu bir an önce ödemesi gereken Ersin, ucuz mal getirip pahalıya satabilmek için Çin'e gider. Ancak Çin'de kaldığı otelde o sırada düğünü olan, ancak evlenmeyi hiç istemeyen Çinli bir başka mafya babasının kızını da alıp Kayseri'ye gelir. Tabii ki Çin mafyası bu işin peşini bırakmaz ve onlar da Kayseri'ye gelince işler iyice karışır.

Kayseri Aslanı: Çin İşi (2017) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları