loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 7 yeni film giriyor
Tarih: 05.07.2018 - 13:12
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (6 Temmuz Cuma) vizyona girecek filmler:

Ant-Man ve Wasp (Ant-Man and The Wasp)

Scott Lang (Paul Rudd), Ant-Man olmanın verdiği yükle bir baba olarak sorumluluklarını dengelemeye çalışmaktadır. Ancak Hank Pym (Michael Douglas) ve Hope van Dyne (Evangeline Lilly) acil bir görev için yardımını istediğinde bir ortakla çalışması gerekir. Hope, Wasp olarak Ant-Man'in yanında yer alacaktır.

Ant-Man ve Wasp (2018) afişi

Hayat Okulu (L'école buissonnière)

1920'ler Fransa'sında yetimhanede yaşayan küçük Paul (Jean Scandel) kırsal kesimde büyük bir toprak ağasının yanında çalışan bir aile tarafından evlat edinildiğinde Paris'ten hiç bilmediği bir yere taşınmak durumunda kalır. İlk başta buradaki yaşantısını sevmeyen Paul, aksi ancak özgür ruhlu kaçak avcı Totoche (François Cluzet) ile tanışınca gözüne her şey başka gözükmeye başlar. Totoche'tan ormanın ve hayvanların sırlarını öğrenmeye başlayan Paul, daha önce hayal edemeyeceği maceralara adım atar.

Hayat Okulu (2017) afişi

Hayalet Hikayeleri (Ghost Stories)

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Ancak bu düşüncesini sarsacak olaylar yaşacaktır. Mezarın ötesinden gelen bir mektup, kuşkucu profesörü ürpertici hikayeleri olan 3 farklı kişinin peşine düşmeye zorlayacaktır.

Hayalet Hikayeleri (2017) afişi

Kaptan Dandun (Käpt'n Sharky)

Kaptan Dandun, Mikey, Bonnie ve diğer sadık mürettebatıyla Dandun adlı gemisiyle açık denizlerde korsanlık yapmaktadır. Amiral ve askerlerle başka korsanlar da sürekli onun peşindedir. Bir gün mürettebatı düşmanlarına esir düşünce dostluğun değerini anlayan Kaptan, onları kurtarmak için her şeyi yapmaya karar verir.

Kaptan Dandun (2018) afişi

Zama 

Don Diego de Zama (Daniel Giménez Cacho), İspanyol Krallığı'nın Güney Amerika misyonunda görevli bir yerel yönetici olarak Asunción'da yaşamını sürdürmektedir. Birçok farklı valiyle çalışmış, büyük tecrübe kazanmış bir memur olarak günün birinde Buenos Aires'e atandığını bildiren bir mektup almayı sabırla beklemektedir. Ancak bu mektup gelmedikçe Zama'nın sabrı taşar ve sonunda bir grup askerle birlikte Vicuña Porto (Matheus Nachtergaele) adında çok tehlikeli bir haydutu bulma görevine kendisini adar.

Zama filmi, Antonio di Benedetto'nun 1956'da yayımlanan aynı adlı romanından uyarlandı.

Zama (2017) afişi

Dua Et Kardeşiz

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Tuğrul sahip oldukları arazilerinden yol geçeceğini öğrenir. Ailesine bunu haber verdikten sonra annesi de hemen küçük oğlu Ömer'i arar. Apar topar memlekete gelen Ömer, bu yolun illegal bir biçimde arazilerinden geçtiğini öğrenir. Durum üzerine gerçeği ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar.

Dua Et Kardeşiz (2017) afişi

Karantina XII

Cahit adlı Arkeoloji profesörü, Mina, Anıl, Berna, Selin ve Batu adlı 5 öğrencisini, sayısız paranormal olayın yaşandığı ıssız bir adaya araştırma yapmaları için gönderir. Adayla ilgili başta çok fazla şey bilmeyen gençler, zamanla adadaki şeytani gücü kavrayacak, ölüm kalım mücadelesi vermeye başlayacaktır.

Karantina XII (2018) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları