loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 7 yeni film giriyor
Tarih: 29.11.2018 - 15:20
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (30 Kasım Cuma) vizyona girecek filmler:

Yeşil Rehber (Green Book)

Amerikalı siyahilerin eşitlik mücadelesi verdiği 1960'lı yıllarda, Afrika kökenli piyanist Don Shirley (Mahershala Ali), Güney eyaletlerinde bir turneye çıkmıştır. Ona bu tur boyunca bar fedaisi Tony Lip (Viggo Mortensen) şoförlük yapacak, gittiği her yerde ona eşlik edecektir. Afrika kökenlilerle ilgili birçok önyargısı olan, eğitimsiz ve şiddete meyilli, ancak iyi kalpli ve yürekli Tony ile karşılaştığı bütün ayrımcı tavırlara rağmen şiddetin hiçbir sorunu çözmeyeceğine yürekten inanmış Don arasında sıcak bir dostluk kurulacak, birlikte mücadele edip birlikte yeni şeyler öğreneceklerdir.

Yeşil Rehber (2018) afişi

Hedefim Sensin

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

Hedefim Sensin (2018) afişi

Suçlu (Den skyldige)

Suçlu, rütbesi masa başı işine indirilen polis memuru Asger Holm’e odaklanıyor. Acil durumlar için gelen telefonlara bakan Asger'i sıkıcı bir gün beklemektedir ancak kaçırıldığını söyleyen bir kadınla konuştuğunda her şey değişir. Panik halinde konuşan kadının bağlantısı birdenbire kopar. Polis istasyonuna tıkılı kalan Asger’in, başkalarını gözü ve kulağı olarak kullanması gerekecektir. Her geçen saniye zaman daralmakta ve olayın ciddiyeti artmaktadır.

Suçlu (2018) afişi

Örümcek Ağındaki Kız (The Girl in the Spider's Web)

Örümcek Ağındaki Kız, bir gizemi aydınlatmaya çalışan bir gazeteci ve bilgisayar korsanının hikayesini konu ediyor. Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur.

Örümcek Ağındaki Kız (2018) afişi

Hindistan Eşkıyaları (Thugs of Hindostan)

1795 yılında, Hint Yarımadası'nın Hindustan veya Hindostan olarak bilindiği yıllarda Kral Mirza Sikander Baig, İngiliz komutan John Clive tarafından öldürülür. Krallığın sakinleri katledilir ve toprakları İngilizler tarafından istila edilir. Kralın hayatta kalan kızı Zafira Baig (Fatima Sana Shaikh), General Khudabaksh (Amitabh Bachchan) tarafından büyütülür ve bir savaşçı olarak eğitilir. Khudabaksh, yıllar sonra İngiliz Doğu Hindistan Şirketi'ne ciddi saldırılarda bulunan bir haydut grubunu organize eder ve Hindistan sularında tehlike yaratmaya başlar. John Clive önemsiz bir haydut olan Firangi Mallah'ı (Aamir Khan) haydut grubunun içine sızması ve kendilerine yapılan tehdidi engellemesi için işe alır. Ancak Firangi, bu süreçte gerçek kimliğinin farkına vararak kendine yeni bir yol çizecektir.

Hindistan Eşkıyaları (2018) afişi

Borç

Tufan, karısı Mukaddes ve kızı Simge ile birlikte Eskişehir’de yaşayan bir adamdır. Tufan'ın hayatını idame ettirmek için çalıştığı yer ise küçük bir matbaadır. Her gün evden işe, işten eve giden bir adam olan Tufan'ın bu düzenli ve sıradan hayatı, bir gece yaşanan kriz sonucunda değişiverir. Ailenin yan dairede yalnız yaşayan komşuları Huriye aniden fenalaşır. Huriye'ye bakan doktor, Huriye’nin bir süreliğine bakılması gerektiğini, yoksa risk faktörlerinin mevcut olduğunu söyler. Fakat ona bakabilecek kimse yoktur. Tufan Huriye’yi ortada bırakmayı göze alamaz ve iyileşene kadar ona evinde bakmaya karar verir. Yaşadığı kimi korku ve kaygıların sonucunda Tufan’ın “iyilik” hali önemli sınavlardan geçecektir.

Borç (2018) afişi

Kötülük İçinde (The Bad Nun)

Aesha Wadia (Becca Hirani) bir süreliğine derslerine odaklanabilmek için kafasının rahat olacağı ve annesinin ayarladığı şehir dışında bir eve yerleşir. Akşam vakti kapısına, onunla konuşmak istediğini söyleyen bir rahibe gelir. Gece ilerledikçe rahibenin korkutucu yüzü yavaş yavaş ortaya çıkar.

Kötülük İçinde (2018) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları