loading
close
SON DAKİKALAR

Vodafone Park'ı kim yaptı?

Vodafone Park'ı kim yaptı?
Tarih: 10.10.2017 - 17:33
Kategori: Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vodafone Park ile ilgili sözlerinden sonra yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı. Stadı kim yaptı?

Tüm Türkiye'yi tek yürek haline getiren Ampute Milli Takım dev karşılaşmanın ardından kupasına kavuşurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sahaya inerek takımı kutladı.

Kutlamalar esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Bakan Bak, bu görüşmede final için stadın kapılarını açan Beşiktaş'a teşekkür etti. Recep Tayyip Erdoğan, Bak'a yanıt olarak, ''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce Tivibu Spor'da katıldığı bir programda, ''Devlet her yere muhteşem statlar yaptı. Biz kendi stadımızı yaptık.'' demişti.

Başkan Fikret Orman, Vodafone Park'ın maliyetinin yaklaşık 400 Milyon TL olduğunu daha önce açıklamıştı. Beşiktaş aynı zamanda, kuzey kale arkasının isim hakkını 50 milyon TL bedelle 5 yıllığına Spor Toto'ya satmıştı. Orman ayrıca, Vodafone Park'la ilgili senelik 50-60 Milyon Dolar beklentilerinin olduğunu da dile getirmişti.

Ali Koç da söylemişti

Fenerbahçe'nin başkan adaylığını koyan Ali Koç da daha önce yaptığı bir konuşmada sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın statlarını kendi kaynaklarıyla yaptığını söylemişti.öre destektir"ifadelerini kullandı.

Cnntürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları