loading
close
SON DAKİKALAR

Yalçın Akdoğan'dan önemli açıklamalar

Yalçın Akdoğan'dan önemli açıklamalar
Tarih: 01.08.2015 - 12:36
Kategori: Siyaset

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan AKP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada ''Silah çekerek devletin güvenlik güçlerine, uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar bu nasıl bir kahpeliktir.''

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada "Silah çekerek devletin güvenlik güçlerine, uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar bu nasıl bir kahpeliktir. Bu PKK ahlaksız. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içerisinde hareket edecek" dedi.

İşte Akdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Vurup kaçacaksın. Sonra hukuk yargı deyince ağlamaya başlıyorlar. Bizi kapatacaklar, onu yapacaklar. Arkadaşlar dibinde ot bitirmeyen zalim anlayış sensin. Bir Ak Parti tabelasına tahammül edemiyorlar. Silah çekerek devletin güvenlik güçlerine, uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar bu nasıl bir kahpeliktir. Bu PKK ahlaksız. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içerisinde hareket edecek.

Bunların tek tek hesabı sorulacak. Nerede inleri varsa bulunacak. Biz sabır içinde tolerans içinde bir yere getirdik ama hep yalan söylediler suiistimal ettiler. Bu geçici bir durum da değildir söyleyeyim. Herkes ders alana kadar, hukuktan ders alana kadar böyle devam edecek. Kaosun olduğu yerde kimse yaşam hakkını sürdüremez. Kobani’de yıktılar yaktılar. Söz verdiler yol kesilmeyecek, yakılmayacaklar. Kaç kere söz verdiler. Türkiye ateş çemberinden geçiyor.Üzerimizde büyük bir yük var. Bunu bilerek hareket etmemiz gerekiyor. Ben tekrar herkese teşekkür ediyorum.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları