loading
close
SON DAKİKALAR

Yalçındağ ve Vural'dan Yeni Akit'e geçmiş olsun ziyareti

Yalçındağ ve Vural'dan Yeni Akit'e geçmiş olsun ziyareti
Tarih: 12.02.2016 - 18:02
Kategori: Medya

Doğan Holding yöneticileri Mehmet Ali Yalçındağ ve Volkan Vural, saldırıya uğrayan Akit Medya Grubu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Doğan Holding yöneticileri Mehmet Ali Yalçındağ ve Volkan Vural, saldırıya uğrayan Akit Medya Grubu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yalçındağ ve Vural, Küçükçekmece'deki Akit Medya Grubu'na gelişlerinde, Akit TV Genel Yayın Müdürü Yakup Bulut tarafından kapıda karşılandı. Yalçındağ ve Vural'ın, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Kenan Kıran'ı ziyareti, basına kapalı yaklaşık bir saat sürdü.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Yalçındağ, "Maalesef üzücü bir saldırı oldu ama Allah beterinden saklasın diyoruz. Tedbirler alınıyor. Volkan Bey ile Akit TV ve Akit gazetesinin yöneticilerini ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bütün camiamız adına, meslektaşlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi grubumuz adına ilettik" dedi.

'HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ'

Bu tür saldırıların amacının Türkiye'nin huzurunu bozmak olduğunu belirten Yalçındağ, şunları kaydetti:

"Böyle saldırılar karşısında en önce beklentimiz; faillerin bir an önce bulunması, yakalanması, bu sebebin ortaya çıkarılması. Bundan da önemlisi, bu tür durumlarda birlik-beraberlik hakikaten bir bütünlük içerisinde resim vermemiz lazım. Çünkü bir Türkiye var. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, hepimiz aynı gemideyiz. Bu sebeple ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Basın özgürlüğü açısından bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür saldırıların amacı; Türkiye'nin huzurunu bozmak, ülkedeki düzeni bozmak, moralini bozmak."

Volkan Vural ise şu değerlendirmelerde bulundu:

"Saldırıyı kınıyoruz. Medyaya olan saldırı, demokrasiye olan bir saldırı. Bu durumlarda medyanın bir bütün olarak birlikte hareket etmesi ve bu gibi saldırıları kınayarak, faillerinin bir an önce bulunup ortaya çıkarılmasını istemesi hepimiz için bir güvence olur."

'BU TERÖRE KARŞI EN ÖNEMLİ FOTOĞRAF'

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Kenan Kıran da Yalçındağ ve Vural'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, "Türkiye için çalışıyoruz. Teröre karşı hep birlikte yer alacağız. Bu, teröre karşı en önemli fotoğraf diyebiliriz" diye konuştu.

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları