loading
close
SON DAKİKALAR

Yandaş yazara tokat gibi yanıt

Yandaş yazara tokat gibi yanıt
Tarih: 28.03.2015 - 15:21
Kategori: Gündem

Hükümete yakın yayın organı Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar’a, BirGün’den tokat gibi yanıt.

BirGün gazetesinin “Erzincan'da 4 yaşındaki çocuklara Kuran eğitimi veriliyor” haberini sosyal medyadan eleştiren hükümete yakın yayın organı Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar’a, BirGün’den tokat gibi yanıt.

BirGün gazetesinin 4 yaşındaki çocuklara Kuran eğitimi veriliyor şeklindeki haberine Cemile Bayraktar, “Hala akıllanmıyor bunlar :) " @BirGun_Gazetesi : Erzincan'da 4 yaşındaki çocuklara Kuran eğitimi veriliyor" şeklinde mesaj yazarak sosyal medyadan eleştirdi.

Bunun üzerine BirGün gazetesi Twitter’dan Bayraktar’a “@jamilabayraktar 4 yaşındaki çocuğun metafizik algısı yoktur, cennete gitmek için kendisine öldürebilir. Ya da ileride sizin gibi olabilir!” ifadeleriyle yanıt verdi.

Bu cevap sonrasında BirGün’e “28 Şubatçı” diyerek saldıran Bayraktar, “@BirGun_Gazetesi Müslüman bir ülkede 28 Şubat ruhuyla haber yapan bir gazetecilik en fazla Kuran eğitimi düşmanlığından ekmek yer” diye yazdı.

BirGün gazetesi de sosyal medya hesabından Özgecan Arslan göndermesi yaparak Cemile Bayraktar’a şöyle yanıt verdi:

“@jamilabayraktar Yok... Yemek sizin işiniz. Özgecan öldüğünde "ABD'de de tecavüz oluyor" diyenler olmasın diye uğraşıyoruz biz! İyi günler.”

Cemile Bayraktar, Mersin’in Tarsus ilçesinde bindiği minibüs şoförü tarafından kaçırılan, tecavüze kalkışılan ve bıçaklanıp öldürüldükten sonra cesedi yakılan Özgecan Arslan cinayetinin ardından sosyal medyadan şu mesajı paylaşmıştı:

"Müslüman ülke,tecavüz... fırsatçılığına soyunmayın, Amerika'da her iki dakikada bir kadın tecavüze uğruyor. Şimdi çenenizi kapatın"

Odatv.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları