loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: AKP'nin FETÖ ile mücadele etmesi, kendiyle mücadele etmesi demek

İmambakır Üküş
Tarih: 03.06.2018
Köşe: @imambakirukus

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, sosyal medya hesabından AKP'nin FETÖ ile mücadelede samimi olmadığını ifade ederek "AKP FETÖ’cülerle etle tırnak gibidir. Onun içindir ki FETÖ'nün siyasi ayağını ortaya çıkaramıyorlar" dedi.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, sosyal medya hesabı Twitter'dan AKP'nin FETÖ ile mücadele ediş biçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. FETÖ'yü ilk terör örgütü ilan eden 2004'teki A. Necdet Sezer başkanlığındaki MGK kararları olduğunu Recep Tayyip Erdoğan'ın tam tersine MGK kararlarını yok saymakla övündüğünü söyleyen İmambakır Üküş, MGK kararları sonrası Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının başladığına dikkat çekti.

İmambakır Üküş'ün konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

-FETÖ'yü ilk terör örgütü ilan eden 2004 A. Necdet Sezer başkanlığındaki MGK kararlarıdır. Recep Tayyip Erdoğan değil, tam tersine AKP bu kararları yok saymakla geçersiz kılmakla övünmüştür. Bu MGK kararları sonrası Ergenekon ve Balyoz kumpası için harekete geçildi. Operasyon başladı.

-Bu MGK kararlarının alınmasında rol alanların tamamı tasfiye edildi. TSK’ya operasyon yapıldı. TSK’da Denizcilerin hedef olmasının altında da bu MGK kararları vardır. Zira Denizcilerin yazdığı rapor ve soruşturmalar FETÖ'nün terör örgütü olduğunu ortaya koydu. Onlar belgeler sundu.

-Tüm soruşturma yapanlar, rapor ve belgeleri sunanlar kumpaslarla perişan edildi
ABD 1Mart tezkeresinin öçünü aldı. FETÖ kendisini belgeleyip deşifre edenleri kumpaslarla perişan etti
Peki iktidar da kim vardı. Peki başbakandı. AKP iktidarında Erdoğan'ın başbakanlığında oldu bu işler.
 
-Hatırlayın Ergenekon ve Balyoz davalarının savcısıyım diyen kimdi? Hatırlayın Zekeriya Öz'e o yetkileri kim vermişti? Hatırlayın Her gün dalga dalga operasyonları kim yapıyordu? Hatırlayın O gizli tanıklarla kim iş tutuyordu? Hatırlayın O dönem kim iktidardı? Kim başbakandı?
 
-Dün FETÖ için gözyaşı dökenler, dün FETÖ'nün emrinde olanlar, dün FETÖ için binbir güzelleme içinde olanlar dün FETÖ'ya devleti teslim edenler, dün FETÖ'ya barış için temsilci gönderenler, dün FETÖ'ya ne istediniz de vermedik diyenler FETÖ ile mücadele edemez FETÖ'yü yok edemez.
 
-AKP FETÖ ile mücadele edemez. FETÖ ile mücadele etmesi kendiyle mücadele etmesi demek olacak. AKP FETÖ’cülerle etle tırnak gibidir. Onun içindir ki FETÖ'nün siyasi ayağını ortaya çıkaramıyorlar. Onun için çaycıyı simitçiyi tutukluyor ama FETÖ’ye devleti teslim edenlere bir şey olmuyor.
 
-Binlerce kamu çalışanı yasal sendikaya üye oldu diye yada oğlunun kızının okul veya dershane taksitini Bank Asya'ya yatırdı diye KHK ile işten atıldı Kimi gözaltına alındı kimi tutuklandı Ama milyon dolarlık arazi ve arsaları ihaleleri FETÖ'ya peşkeş çekenlere bir şey olmadı.
 
-Bırakın uzak veya yakın bir ilişkiyi hiç bir alakası olmayan insanlar birinci derecede yakınları hakkında FETÖ soruşturması var diye işten atıldı. Ama açıkça FETÖ ile işbirliği yapanlar üst düzey AKP'li yakınları tarafından kurtarıldı. Dayısı olan parası olan dışarda gariban içerde.
 
-Bank Asya'ya para yatırdı diye gariban memuru işten atıyorsun ama Bank Asya'nın yöneticilerini kamu bankalarının başına getiriyorsun. Gariban memuru işten atıyorsun ama milyar dolarlık arazi ve arsaları ihaleleri FETÖ'ya peşkeş çeken başkanlara siyasilere bir şey yapmıyorsun.
 
Başbakan B.Yıldırım Muharrem İnce'ye iki soru soruyor: FETÖ ile mücadele edecek misin ve şehitlerin hesabını soracakmısın diyor. Demek ki başbakan da Muharrem İnce'nin kazanacağına inanıyor. Belki oda oyunu Muharrem İnce'ye verecek. Onlar da yoruldu. Onlar da gidici olduklarını görüyor.
 
 
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları