loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş'ten Hayko Bağdat'a tepki: Bu yazı tamamen kirli bir operasyon, HDP karşıtlığını besleme yazısıdır

İmambakır Üküş
Tarih: 30.05.2018
Köşe: @imambakirukus

Hayko Bağdat'ın "Muharrem İnce'yi desteklemek Türkiye'ye ihanettir'" başlıklı yazısına tepki gösteren istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Bu palavraların nedeni AKP'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden seçim kazandırmak" dedi.

"Biz HDP'liler hiçbir turda Muharrem İnce'ye oy vermeyeceğiz' diyen Bağdat'a tepki gösteren İmambakır Üküş, "Bu yazı tamamen kirli bir operasyon yazısıdır, HDP karşıtlığını besleme yazısıdır. Böylesi provokatif yazılarla kimse dayanışmanın önüne geçemez" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Bu palavraların nedeni AKP'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden seçim kazandırmak. Bu palavraların nedeni HDP'ye verilecek dayanışma oylarını engellemek ve HDP'nin barajı geçmesini engellemek. Böylece AKP'nin önünü açmak. Bu cemaatçinin HDP ile uzak yakın bir ilgisi yok.

Bu yazı tamamen kirli bir operasyon yazısıdır, HDP karşıtlığını besleme yazısıdır. HDP'ye güvensizliği güçlendirme yazıdır. Bu yazı HDP'ye destek yazısı değil köstek yazısıdır. Amaç HDP'ye dayanışmayı engellemek. Amaç böylece bölgedeki tüm vekilleri AKP'ye vermek.

HDP'nin böyle "dostları" (!) olduktan sonra düşmana gerek yok. Bu kirli operasyonlara geçit vermemek gerekiyor Gün bu baskıcı ve otoriter AKP rejimi karşısında en geniş demokrasi güçlerinin birliğini sağlama günüdür. Türkiye'nin önceliği demokrasi ve Cumhuriyet için dayanışmadır.

Demokrasi kazanacak, Cumhuriyet kazanacak, dayanışma kazanacak. Böylesi provokatif yazılarla kimse dayanışmanın önüne geçemez. Cemaat AKP'ye hizmet etmeye devam ediyor. Dünkü ihanetlerini bugünde sürüyorlar. Bu karanlık ve zor günleri dayanışma ile aşabiliriz. Birlikte başaracağız.

Dün de AKP'nin hizmetindeydiler bugün de. Kirli bir operasyon. Amaç HDP ile dayanışmayı önlemek, amaç HDP'nin barajı geçmesini engellemek. Böylece AKP'nin önünü açmak. Demokrasi güçleri bu karanlıktan aydınlığa dayanışma ile çıkabilir. AKP kaybedecek. Bunu dayanışma ile başarabiliriz."

Demokrasi kazanacak
Cumhuriyet kazanacak
Dayanışma kazanacak
Böylesi provokatif yazılarla kimse dayanışmanın önüne geçemez
Cemaat AKP'ye hizmet etmeye devam ediyor
Dünkü ihanetlerini bugünde sürüyorlar
Bu karanlık ve zor günleri dayanışma ile aşabiliriz
Birlikte başaracağız

— İmambakır Üküş (@imambakirukus) 30 Mayıs 2018

Bu palavraların nedeni AKP'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden seçim kazandırmak
Bu palavraların nedeni HDP'ye verilecek dayanışma oylarını engellemek ve HDP'nin barajı geçmesini engellemek
Böylece AKP'nin önünü açmak
Bu cemaatçinin HDP ile uzak yakın bir ilgisi yok

— İmambakır Üküş (@imambakirukus) 30 Mayıs 2018

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları