loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener'in yalnızca İYİ Parti seçmenine karşı sorumluluğu yok

İmambakır Üküş
Tarih: 26.07.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Meral Akşener'e bir çağrıda bulundu; "yalnızca İYİ Parti seçmenine karşı sorumluluğu yok. Aynı zamanda Cumhuriyetçi ve demokrat güçlere karşı da sorumluluğu var. Bu karanlığı yok etmek mümkün. Şimdi bırakma zamanı değil" dedi...

www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, 12 Ağustos'da Büyük Kurultayını toplama kararı alan Meral Akşener ve İYİ Partiye sosyal medya hesabı Twitter'dan çağrıda bulundu; "Amaç merkez Sağ'da tutunma ve güç olma ihtimali olan İYİ Partiyi bitirmek için Meral Akşener'i göndermek. Onun içinde parti içinde ve dışında bütün operasyon el unsurlar harekete geçirildi. Akşener'in istifası ve aday olmayacağını açıklamasıyla şimdilik başarılı da olmuş gibiler" dedi ve açıklamalarına devam etti.

Meral Akşener'in yalnızca İYİ Parti seçmenine karşı sorumluluğu yok. Aynı zamanda Cumhuriyetçi ve demokrat güçlere karşı da sorumluluğu var. Bu karanlığı yok etmek mümkün. Daha çok çalışacağız daha emek vereceğiz. Hatalarımızdan ders çıkararak yola devam edeceğiz. Birlikte başaracağız.

Bugünkü koşullarda Akşener'in liderliği olmadan İYİ Partinin yola güçlü ve etkin devam etmesi mümkün değildir. Eğer Akşener mutlak ayrılmak gibi bir fikri bile varsa zaman o zaman değildir. En azından yerel seçimler sonrası ve olağan kurultay sürecinde bu gündeme gelmeli-tartışılmalı…

Türkiye için bu karanlıktan çıkış için yalnızca güçlü bir Sol partiye ihtiyacı yok. Türkiye'nin aynı zamanda güçlü bir merkez sağ partiye de ihtiyacı var. CHP'de kendi yapısal sorunlarıyla yüzleşerek yola devam etmeli. Akşener'de partiyi merkez oturmak için başladığı yola devam etmeli

AKP'nin ve partiler içindeki "kullanışlı unsurların" çabası boşa çıkartılabilir. Meral Akşener yeni bir yol açmıştır. Milyonlarca insan O'na güvenerek inanarak oy vermiştir. Milletvekili olamadım diye feryat figan edenlere değil ona oy verenlere bakmalıdır. Yoluna devam etmelidir

Erdoğan seçimlerde istediğini almış gibi görünse de aslında "sınırda" olduğunu görmüştür. Bütün eşitsiz koşullara ve OHAL'e rağmen eğer CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP biraz daha başarılı olsaydı bugün ne Erdoğan ne de AKP olurdu. Aradaki fark ise milyonlar değil toplam 600 bin oydur.

Amaç merkez Sağ'da tutunma ve güç olma ihtimali olan İYİ Partiyi bitirmek için Meral Akşener'i göndermek. Onun içinde parti içinde ve dışında bütün operasyon el unsurlar harekete geçirildi. Akşener'in istifası ve aday olmayacağını açıklamasıyla şimdilik başarılı da olmuş gibiler.

İYİ Partide merkez Sağ'da bir toplanma girişimi. Her ne kadar başlangıçtaki iddiasına uygun bir oy alamasa da yine de başarılı olmuştur. Bütün olumsuz koşullara rağmen kısa sürede mecliste grup kurmuş ve temsil edilmiştir. Akşener'e karşı itibarsızlaştırma kampanyası tesadüf değil.

Merkez Sağ'da her hareketlenme girişimi "görünmez eller" tarafından sabote ediliyor. Hatırlayın; DYP ve ANAP'ın birleşmesini kim engelledi. O dönem Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar arasında ne geçti. Neden o birleşme olamadı. O gün o operasyonu yapanlarla bugün İYİ Partide olanlarla ilişkili mi?

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları