loading
close
SON DAKİKALAR

Yine Suruç yine provokasyon... Seçim çalışması değil katliam yapmaya gidilmiş

İmambakır Üküş
Tarih: 15.06.2018
Köşe: @imambakirukus
Kaynak: Vişne Haber Ajansı

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Suruç'ta yaşanan olaylara ilişkin olarak, "İYİ Partiye, Saadet Partisine, HDP'ye, CHP'ye yönelik saldırıların yeni halkası Suruç provokasyonu oldu" dedi.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan İmambakır Üküş, "Seçim çalışması değil katliam yapmaya gidilmiş. Korumalar saldırıyor. Yaralılara hastahanede hunharca saldırılıyor. Bütün bunlar planlı bir kirli oyunun bir parçası" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün paylaşımları şöyle:

"Yine Suruç yine provokasyon. Hatırlayın; 7 Haziran sonrası Suruç katliamıyla başlayan süreç Ceylanpınar provokasyonuyla devam etmişti. Yine kanlı plan yine kanlı senaryo. Bu oyuna gelmemek gerekiyor. Şiddete karşı hep birlikte karşı çıkmalı bu oyunu bu provokasyonu boşa çıkarmalıyız.

Suruç'taki saldırı ile HDP'yi baraj altında bırakma projesini bir arada düşünmeliyiz. Seçim çalışması değil katliam yapmaya gidilmiş. Korumalar saldırıyor. Yaralılara hastahanede hunharca saldırılıyor. Bütün bunlar planlı bir kirli oyunun bir parçası. Bu oyunu birlikte bozmalıyız.

İYİ Partiye, Saadet Partisine, HDP'ye, CHP'ye yönelik saldırıların yeni halkası Suruç provokasyonu oldu. Seçimi kaybedeceklerini anlayanların saldırıları provokasyonları devam edecek. Son 10 günde yeni provokasyonlara karşı uyanık olmak gerekiyor. AKP kaybedecek Türkiye kazanacak."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları