loading
close
SON DAKİKALAR

Yeşilbağlar-Kadıköy hattında güzergah muamması

Yeşilbağlar-Kadıköy hattında güzergah muamması
Tarih: 15.04.2016 - 16:32
Kategori: Özel Haberler

Pendik-Kadıköy arasında sefer yapan 16Y Yeşilbağlar-Kadıköy otobüs hattının sadece Kartal metrosuna kadar yolcu taşıyacağı iddia edildi.

Pendik-Kadıköy arasında sefer yapan 16Y Yeşilbağlar-Kadıköy otobüs hattının sadece Kartal Metrosu’na kadar gideceği belirtildi. Hattı kullanan yolcular, güzergaha sınırlama getirileceği, sadece Pendik’ten Kartal metrosuna kadar yolcu taşınacağı bilgisinin kendilerine hattın şoförleri tarafından verildiğini dile getirdiler.

Kısa süre içinde uygulamaya geçileceğinin söylendiğini ifade eden yolcular, otobüs şoförlerinin trafiği rahatlatmak için böyle bir uygulamaya gidileceği açıklamasında bulunduğunu belirterek, ‘40 dakikada bir trafiğe çıkan 58 duraklı hattın neredeyse yarısı E-5’e çıkmadan ara duraklardan geçiyor. Ayrıca güzergahtaki tek otobüs hattı bu. Trafiğe ne gibi bir yükü olabilir?’ dediler. Tek akbil basarak Pendik’ten Kadıköy’e giden vatandaşlar Kartal’dan sonra başka bir toplu taşıma aracına binmeleri halinde yeniden akbil kullanmak zorunda kalacaklarını ifade ettiler. 

İBB: Şu anda bildirilen güzergah değişikliği yok 

Konuyla ilgili İBB Beyazmasa’nın Twitter hesabından güzergah değişikliği bulunmadığı bilgisi verilirken vatandaşlar bir oldu bittiyle uygulamaya geçilebileceği düşüncesini taşıdıklarını dile getirdiler.


Özlem Çoban- Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları